NEVŞEHİR’DE MEHMET AKİF RUHU
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinin düzenlediği Mehmet Akif Ersoy'un Şiirlerini okuma yarışması Ürgüp Gençlik Merkezinde yapıldı.

Finale kalan 15 öğrencimize katılım belgesi, Birinciye Tablet Bilgisayar, ikinciye Fotoğraf Makinesi, Üçüncüye Mp3 Çalar ve diğer 7 öğrencimize kol saati hediye edildi.

İl Müdürümüz Ünlüer " Düzenlenen Mehmet Akif Ersoy şiirleri finalinde, Sanatını milletine adamış büyük şairi hiçbir devirde unutmak mümkün değildir. Sanatını ilim, millet, eğitim ve din gibi manevi değerlerle ilişkilendiren İstiklal marşı şairi, belki de hisli bir yürek arayanlara "iki söz" diye nitelendirdiği Safahat'ta şiirle asımın nesIine seslenmiştir. Gözyaşı olarak tanımlanan şiirde kendi acizliğini bizlere hisli yüreğiyle anlatan, adını yaşatacağımız İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif'i unutmamak ve unutturmamak ve şiire yeteneği olan öğrencileri ortaya çıkarmak amacıyla böyle bir yarışma hazırladık,  yarışmaya katılan öğrencilerimize, idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederek  başarıların devamını diledi.