Ürgüplü yatırımcı Mustafa Karaca, Ürgüp Kayseri yolunda Üçkuyu mevkiinde bulunan benzinliği devraldı. Bir süre yenileme çalışmaları yapan Karaca, dinlenme tesisi haline getirdiği içerisinde Karacahan Otağı adı verdiği çadırda bulunan tesisi yoğun katılımcının olduğu bir organizasyon ile hizmete açtı.

Düzenlenen açılışa Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kadooğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ve Ürgüp’ten yoğun bir davetli topluluğu katıldı. Açılışta konuşan Kaymakam Alper Balcı, tesisin Ülkemize ve bölgemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Fahri Yıldız ise bu tip benzinliklerin dünyanın her tarafında olduğunu, ama böylesine çadırıyla otağıyla tesislerin sadece Türkiye’de görülebileceğine dikkat çekerek, Mustafa Karaca ve ailesini kutluyorum böylesine bir tesisi hizmete kazandırdıkları için ve özellikle tebrik ediyorum Selçuklu Kültüründe yer alan Hanların günümüzdede benzinliklerde de yaşatılması çok ince düşünülmüş bir fikir kutluyorum. şeklinde konuştu.

Kadooğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ise böylesine önemli bir noktada bulunan alana böylesine bir tesisin kazandırılması için Mustafa Bey kendilerine geldiğinde sadece 5 dakikada onay verdiklerini, zaten kendileriyle daha öncesine dayanan bir dostluk ve iş ilişkisi olduğunu ifade ederek "Bizim için bu tesisin açılmasının en önemli yanı, burada 20-25 kişiye iş imkanının doğmuş olmasıdır." hayırlı uğurlu olsun. dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ve kurban kesiminin ardından tesis katılımcılar tarafından hizmete açıldı.