Ürgüp’te Gençlik Haftası Bu Yıl Dolu Dolu Kutlanacak

NEVŞEHİR(MHA) İçerisinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramının da bulunduğu gençlik haftası Nevşehir’de dolu dolu bir program ile kutlanıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen ve 20 Mayıs 2014 tarihine kadar sürecek olan Gençlik Haftası Programı Ürgüp’te Voleybol müsabakaları ile başladı. 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü hafta kutlamaları çerçevesinde Hükümet konağı önünden başlayacak olan Bisiklet Yarışması ile sürecek olan Gençlik Haftası etkinlikleri aynı gün Masa tenisi müsabakaları ile sürecek.

15 Mayıs 2014 Perşembe günü Ürgüp Gençlik Merkezi salonunda Satranç müsabakaları yapılacak. Haftanın resmi açılış programı da Hükümet konağı önünde gerçekleştirilecek.

16 Mayıs 2014 Cuma günü Badminton müsabakalarını, Ebru sergisi açılışı, Dans gösterileri, Gençlik Konseri ve dilek balonu uçurma etkinliği takip edecek.

17 Mayıs 2014 Cumartesi günü Yetenek Avcısı Yarışması ile “Ahududu” isimli tiyatro gösterimi yer alacak.

18 Mayıs 2014 Pazar günü Gençlerin Rehabilitasyon Merkezi ziyareti programı yer alıyor. Aynı gün Ürgüp’te Roman Şovu ve Mustafa Ceceli konseri yer alacak.

Etkinliklerin son günü olan 19 Mayıs 2014 Pazartesi günü Kortej Yürüyüşü, Mehteran Takımı gösterileri ile Kutlama programı ile son bulacak.