Ürgüp’te Korsan Taksiciliği Bitirdik

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Odası yaptığı çalışma ile korsan taksiciliği bitirdi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Ulusoy, Kapadokya Bölgesinin en önemli turizm merkezi olan Ürgüp ilçesinde Ticari Taksiciliği bir düzene soktuklarını, yapılan çalışmalar ile korsan taksiciliği ilçede bitirdiklerini söyledi.

Odaya kayıtlı 252 Üyesi bulunan Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler odasının bünyesinde kayıtlı 37 Ticari Taksinin bulunduğunu ve bu ticari taksilerin resmi prosedürlere uygun bir şekilde çalışması için gerekli düzenlemeleri yaptıklarını belirten Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Ulusoy, ticari taksilerin ilçede faaliyet gösterdikleri 4 durağında oda adına kiralandığını dile getirdi.

İlçede bulunan öğrenci servisleri ile ilgili herhangi bir sorunlarının bulunmadığını da kaydeden Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Ulusoy, son günlerde yeni kanun ve yönetmeliklere yönelik meslek eğitimi çalışmalarına oda olarak ağırlık verdiklerini de ifade etti.