Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen Parkların toplu açılış töreni ve halk toplantısı TOKİ-Doğalgaz-İçme Suyu ve Belediye Hizmetleri gündem maddeleri ile Turgut Özal Kültür Merkezinde yapıldı.

Toplantıya Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider,Murat Göktürk, Avanos Kaymakamı ve Ürgüp Kaymakam Vekili Mustafa Eldivan,Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu,Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç AK Pati Ürgüp ilçe Başkanı Ahmet Koçak ile Vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri toplantıda konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, görevde bulunduğu süre içerisinde yapmış oldukları 120 Km’lik içme suyu projesi, Alt yapı yenileme çalışmaları, Araç parkının yenilenmesi, TOKİ projesi, doğalgaz, yeni yapılan 4 adet parklar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Başkan Yıldız yaptığımız bu çalışmalar sayesinde ilçenin birçok önemli sorununun çözüme kavuşturulduğunu belirterek bu kapsamda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Toplantıda konuşan Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk yapılan bu çalışmalar için ellerinden geleni yaptıklarını ayrıca yapılması planlanan projeleri vatandaşlara aktardı. Ürgüp – Ayvalı arasındaki köprünün bir şehir efsanesine döndüğünü hatırlatan Milletvekili Göktürk, 50 Yıldır yapılamayan köprünün ihalesinin yapıldığını ve en kısa zamanda tamamlanarak bu şehir efsanesine de bir son verileceğini ifade etti. Ürgüp Karain TOKİ evlerindeki sorunlarında çözüleceğini ve Ürgüp’e çevre yolu müjdesini verdi.

Program Plaket Takdimlerinden sonra İlçemizde yapılan parkların toplu açılışları ve vatandaşlara yemek ikramıyla sonra erdi.