Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ, Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa KILIÇ, Kadın Kolları Başkanı Hatice DÜNDAR, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü TAŞKIN ve İlçe yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisine giderek 1 Kasım seçimlerinde yeniden Milletvekili olarak seçilen Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ Ürgüp Belediyesi 2016 yatırım planı ile ilgili taleplerini içeren dosyayı 3 milletvekiline hem sözlü olarak hem yazılı olarak iletti. Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç ise Ürgüp'ün Köyleri ile ilgili talepleri Milletvekillerine iletti.

Her 3 Milletvekili ve Danışmanlarının yakın ilgi ve alakalarından memnun ayrılan Ürgüp heyeti, TBMM Genel Kurul Toplantı salonuna ziyaretçi olarak katıldı. TBMM içerisinde memleketi Denizli'den gelen muhtarlarla ilgilenen  Ak Parti Denizli Milletvekili, 61., 62. ve 63. Hükümet Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız ve Ürgüp İlçe Başkanı Kılıç'a Ürgüp ziyaretinden sonra Ürgüp'e mahçup olduğunu bir daha Ürgüp'e gelemediğini ifade etti.

Milletvekilleri Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1 kasım seçimlerinde özverili çalışmaları nedeni ile başta ev ev gezerek Nevşehir'in 3-0 lık galibiyetini sağlayan Kadın kollarına, gençlik kollarına ve İlçe Başkanı başta olmak üzere ilçe yönetimine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Ziyaretin sonunda Başkan Yıldız ve Başkan Kılıç Milletvekillerine Ürgüp'e bugüne kadar sağladıkları katkı ve bundan sonraki dönemde sağlayacakları destek için teşekkür ederek Ürgüp sembollerinin bulunduğu çini tabak hediye etti.