Vahe Kılıçarslan'ın hazırlayıp sunduğu “Vahe ile Evdeki Mutluluk” bu hafta Peri Bacaları ile ünlü kentimiz Nevşehir’de... 

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göre kasabasında bulunan Ertaş Gruba ait Kapadokya Hill Butik Otel'e konuk olan Vahe Kılıçarslan ile Evdeki Lezzet proğramında Nevşehir yöresel yemek ve tatlıların tanıtıldığı çekimler yapıldı. 

Otel Müdürü Tolga Elmastaşlı FİB Haber merkezimize yaptığı açıklamasında; "Vahe Kılıçarslan ile Evdeki Lezzet proğramında, Nevşehir'in Göre kasabasına özgü yöresel Çömlekte kuru fasulye, Nevşehir tavası, Testi kebabı ve ayva tatlısı otelimiz mutfağının ünlü ahçısı Tahir Özgen usta'nın hünerli ellerinden tarifleri anlatıldı" dedi. 

 Star TV, “Vahe ile Evdeki Mutluluk” programının sunucusu Vahe Kılıçarslan; Nevşehir denilince akla çömlekte kuru fasulyesi  geldiğini belirtirken, Burada yapılan Kuru Fasulye, Testi Kebabı ve Ayva tatlısına 10 üzerinden 10 olarak not verdi.

Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa ERTAŞ'ın ev sahipliğinde Kapadokya Hill Butik Otel'de gerçekleştirilen proğramda Nevşehir Kapadokya Bölgesi yöresel yemek ve tatlıların tanıtımı amaçlandı.

Proğram ilerleyen günlerde Star TV’de yayınlanacak.