Programa; Vali İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı A.Kürşat Şahin, Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Başkanı Murat Kalkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile mücadele (KOM) personelleri katıldı.   

Vali Aktaş, “düşük riskle en yüksek rantı hedefleyen organize suç örgütleri günümüzde ulusal sınırları aşan bir yapı göstermekte, yasadışı amaçlarına ulaşabilmek için her yola başvurmakta ve teknolojinin sunduğu tüm imkânlardan faydalanmaktadırlar.

Bu kapsamda; yasaların ve ilgi mevzuatın verdiği yetkiler çerçevesinde sorumluk bölgesi içerisinde Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile mücadelede (KOM) kamu düzenini korumak ve sağlamaktadır. İlimizde de vatandaşlarımızın huzur ve refahını sağlamak amacıyla en üst düzeyde güvenlik tedbirleri alınarak mücadeleler sürdürülmektedir. Bugün burada bulunmamız gösteriyor ki, Adliye ve Emniyet mensuplarımızın birlik beraberlik içerisinde olduğunun bir kanıtıdır. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi.