Ziyaretleri sırasında Vali Aktaş’a; Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, İl Genel Başkanı Süleyman Özgün eşlik etti.

Vali Aktaş, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Gülşehir İlçesi Yüksekli ve Hacıbektaş İlçesine bağlı, Karaburna, Kayı, Çivril, Çiğdem, Yeniyapan, Karaovalar, Büyükburnuağıl, Başköy, Hasanlar, Yurteri, Sadık, Kayaaltı ve Büyükkışla, köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinin devamında Kozaklı İlçesi Cağşak köyüne geçen Vali Aktaş burada köy muhtarından köyün durumu ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette Vali Aktaş’a Kozaklı Kaymakam Vekili Ömer Faruk Duman, Hacıbektaş Kaymakamı Yaşar Yiğit Demirer, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün eşlik etti.

Ziyaretleri kapsamında Hacıbektaş İlçesine bağlı Mikail Köyünde, Tarımsal Kalkınma ve Destekleme Kurumunun destekleriyle kurulan süt işletmesini ziyaret ederek tesis hakkında işletme yetkililerinden bilgi aldı.

Köy Konağı ve kahvelerinde bir süre vatandaşları dinleyen Vali Aktaş, köy halkı ile sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Köy muhtarından, köylerin genel durumu hakkında da bilgiler aldı.

Köylü vatandaşlar, Vali Aktaş’ı, köylerinde görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler.

Köy muhtarları ise, köylerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Vali Aktaş’a ve beraberindekilere teşekkürlerini ilettiler.