Toplantıya; Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, NSTO Yönetim Kurulu Başkanı Arif PARMAKSIZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SALAŞ, Ürgüp TSO Başkanları ve NTSO üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif PARMAKSIZ, katılımcılara Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının tanıtımını ve Nevşehir’in sosyo-ekonomik yapısı hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

Ayrıca Nevşehir Özel Organize ve Acıgöl Organize Sanayi Bölgesine yapılan yatırımları da anlatan Başkan PARMAKSIZ, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak yatırımcı iş adamlarının sorunları ve çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda konuşan Vali AKTAŞ ise “ İlk kez sektörel bazda hepinizi görme imkanı oldu, bunu sağladığı için arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi sadece tek Türkiye’de değil ekonomi anlamında dünyada bir durgunluğun olduğunu hepimiz biliyoruz ancak bölgemizdeki ülkelerin içerisinde en iyiyiz onların çok çok üzerindeyiz. Başkanında biraz önce söylediği gibi bunlar geçici sorunlar. Kapadokya markasına bir katmadeğer katabilmek amacımız, inşallah sizin gibi değerli dostlar buranın yükünü çeken vefakar insanlarla beraber oldukça arkamızda durdukça yöremize halkımıza hep beraber hizmet etmiş oluruz.”dedi. 

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif PARMAKSIZ ve NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SALAŞ programa katılımlarından dolayı İlimiz Valisi İlhami AKTAŞ’a teşekkürlerini bildirdi.