Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı köyü ile diğer köyler arasında ulaşımı sağlayan karayolundaki çukurlar adeta kazalara davetiye çıkarıyor. 

Çakıllı köyünde Kazalara davetiye çıkaran bu yol
kazaları kaçınılmaz hale getiriyor."

FİB Haber Merkezimizi arayarak ihbarda bulunan duyarlı bir vatandaşımız ;

"Selamünaleyküm kolay gelsin. Ben Derinkuyu İlçesi Çakıllı Köyünde ikamet ediyorum. Sizden ricam Bu yıl bizim köy ile ilçe ve diğer köy bağlantı yollarımızda önemli ölçüde çukurlar oluşmuş olmasına rağmen her yıl periyodik olarak yama yapılan yollarımız bu yıl ekim ayı gelmesine rağmen neden yama yapılmadı. Bu konuya bir eğilirseniz köyümüz vatandaşları ve şahsım olarak çok memnun oluruz.İlgileneceğinizi umuyor teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum."


Çakıllı köy yoluyla alakalı daha öncede www.fibhaber.com Haber merkezimize çeşitli şikayet ve ihbarlar gelmişti.Fakat şuana kadar ne yazıkki bu yolda herhangi bir çalışma göremedik. Bunun üzerine kış gelmeden yetkilileri uyararak harekete geçmesi için  bu önemli konuyu kaleme almak istedik.

Zira bahse konu olan Çakıllı köyü Karayolunda derin çukurlara düşen araçların birçoğunun lastikleri patlayıp, jantları kırılırken birçok araçta da büyük çapta maddi hasarların oluşmasına neden oluyor.
Vatandaşlarımızla birlikte özellikle Bu yollardan geçen araç sürücüleri ise Çakıllı köyü ile diğer köy bağlantılarını sağlayan bu yolda çukurların biran önce onarılmasını istiyorlar.


Büyük kazaların yaşanmaması ve araç sürücüleri ile vatandaşların daha iyi yolculuk yapmaları için yetkililerinden çukurların onarılarak yamalanmasını isteyen vatandaşlar sıkıntının bir an önce giderilmesini istiyorlar.

Çakıllı Köyünde yaşayanlar cep telefonlarıyla çektikleri fotoğrafları www.fibhaber.com a göndererek kış gelmeden biran önce yollarının yapılmasını istiyorlar. 

Resimleri görünce bizde ahlayıp vahlamaktan kendimizi alamadık.

Başta Nevşehir Valimiz Sayın Mehmet Ceylan ve Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın İsmail Cihan'a Muhtemelen gözden kaçan bu yolla ilgili sesimizi duyurup bir an önce yama veya asfaltlama yapılmasını bekliyoruz. 

Nevşehir ve Nevşehirlinin Sesi www.fibhaber.com olarak Konun takipçisi olacağız.