İşitme cihazını kaybetmesi ile hayatı adeta sessizliğe mahkum olan Nevşehirli gencin imdadına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş yetişti.

Kulağındaki işitme cihazını düşüren gence, Vali İlhami Aktaş'ın talimatıyla işitme cihazı alındı.

Bir gün önce www.fibhaber.com da gündeme taşıdığımız; "Avanos'ta yaşayan Ali Özer, işitme cihazının kaybolmasıyla adeta hayatla bağlantısı koptu. Şimdi tek isteği kaybettiği İşitme Cihazına yeniden kavuşmak." içeriği ile yayınladığımız haberimiz sonrası olayın öğrenilmesinin ardından Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş'ın talimatıyla Nevşehirli mağdur gence işitme cihazı alındı.

Vali Beyin şöförü tarafından Avanos ilçesinde ki evinden alınan Ali Özer, yapılan kontrol ve testlerin ardından işitme cihazi kulağına takılarak Özer ailesine Vali Aktaş'ın sevgileri iletildi..

Çifte bayram yaşıyoruz! Allah Valimizden razı olsun...

Yaşanan bu olayın ardından oldukça duygulanan Ali Özer, 'Bizlere Kurban Bayramı öncesinde çifte bayram yaşatan Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş'a çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Rabbim devletimize zeval vermesin. Devletimizi her zaman yanımızda hissediyoruz. Şimdi artık yeniden duyuyorum ve çok mutluyum.' dedi.

Özer ailesi adına konuşan Ali Özer'in eşi Fıtnat Özer'de " Biz daha yeni evliyiz. Böyle bir sıkıntı yaşayınca çok üzülmüştük. Ama sağolsun Valimiz bizlere Devlet babamızın elini uzattı. En kısa sürede değerli Valimizi ziyaret edip kendilerine teşekkürlerimizi ifade etmek istiyoruz. Allah devletimize zeval vermesin "dedi.

Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com olarak Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş'a her zaman ki duyarlılığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Rabbim Devletimize zeval vermesin...