İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılan kararname ile 2015 Haziran'ın da ilimize atanan Nevşehir Vali Yardımcısı Halil Berk, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’a nezaket ziyaretinde bulunarak, Nevşehir Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Bu ziyaretin kendisini son derece mutlu ettiğini belirten Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş yaptığı açıklamasında;  "Sayın Vali Yardımcılarımızın hepsi  geride bıraktığımız süreç içerisinde bizlerle son derece uyum içerisinde ve istişare ederek çalışmalarını sürdürdüler.
İlimize yeni atanan Nevşehir Vali Yardımcısı Halil Berk'le de daha bir çok güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. Bizler kendilerini Nevşehir’imiz için bir değer olarak görüyor ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz" dedi.

Nevşehir Vali Yardımcısı Halil Berk de ; Nevşehir Ticaret Borsasının çok değerli başkanı ve yönetiminin yaptığı çalışmaları yakınen takip ediyoruz, Ticaret Boramızla şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de istişare içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz, dedi.



Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.