Devletimizin, Milletimizin bütünlüğüne kast eden, şeytanın çocuklarına karşı; ailelerini, rahatlarını, kırgınlıklarını ve uğradıkları ihanetleri bir kenara bırakarak NECİP ve AZİZ Milletimizin; KUR’ANINA, BAYRAĞINA,VATANINA, NAMUSUNA, ONURUNA velhasılı MİLLİ ve MANEVİ değerlerine kast eden içerdeki ve dışarıdaki onun bunun artıklarına karşı mücadele veren, başta Polis ve Jandarma Özel Harekatın yiğit personeline, 3 günlük dünya menfaati için onurunu ve şerefini satmayan tüm kamu görevlilerine ASİL TÜRK milletinin duygularını iki satır mektupla duyurmaya var mısınız?
 
 Artık; yaşadığımız durum; parti, cemaat, cemiyet konuşmanın, geçmişte yapılan yanlışlıkları konuşarak, Ülkemizin yaşadığı vahameti görmemizi engellememelidir. Hele hele verilen mücadelenin milletimiz tarafından fark edilmemesi daha büyük felaketlere bizi götürecektir.
Çünkü; verilen şehitlerin haberleri, bir şıllıktan, bir berduştan, bir hainden daha az takip ediliyorsa, ben, sen, biz, siz sesimizi, mücadele edenlere duyurmalıyız. Kızarak, söverek, hayıflanarak bir yere varamayız.  
O halde; bu kadim topraklar için mücadele eden kim varsa makam ve mevkisi ne olursa olsun; TÜRK MİLLET olarak yanlarında olduğumuzu, fedakârlıklarının, mücadelelerinin farkında olduğumuzu onlara duyurabiliriz.
 Var mısınız? Canları yaşatmak için, canlarını verenlere bir mektup yazmaya
              
  En kalbi selam ve saygılarımla    Yrd. Doç. Dr. Özden TAŞĞIN