NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Türkiye’ye örnek bir çalışmaya imza atmayı sürdürüyor. Ağırlıklı olarak Orta ve dar gelirli ailelerin Yeni TOKİ’ye haftanın iki günü ücretsiz ulaşım sağlanıyor.

Allah Razı Olsun Başkanım

Oda başkanlığının yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü uygulamadan son derece memnun olan Vatandaşlar verilen hizmetten son derece memnun. Pazaryerinin ilimizde hizmet verdiği Pazar ve Pazartesi günleri her gün 12 sefer yapan, Pazaryerine gelerek alışveriş yapan Yeni TOKİ sakinlerini evlerine kadar ulaşımını sağlayan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığına Vatandaşların bu hizmet karşılığındaki sözleri ise “Allah Razı Olsun” oluyor.

Zaman zaman oda başkanı Selim Özmen’in bizzat takip ettiği otobüs seferlerinde bu uygulamadan yararlanan Vatandaşlarla sohbet eden Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Odamızca başlattığımız ücretsiz seferlerimiz pazaryerimize gelen Yeni TOKİ sakinleri tarafından büyük ilgi görüyor. Kendilerine sunduğumuz hizmetten memnuniyetlerini dile getiren Vatandaşlarımızın bu hizmetten dolayı mutlu olduklarını görmek tabi ki bizleri de mutlu ediyor. Onların bu hizmetlerimizden dolayı bir Allah Razı Olsun sözleri bile bu hizmetlerin verilmesinde ne denli isabetli bir karar verdiğimizi de ortaya koyuyor. Günde en az 12 sefer düzenlenen otobüsümüz sayesinde alışverişlerinin ardından evlerine sağ salim ulaştırılan Vatandaşlarımıza pazaryerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.