NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin 60 ilinde şube açan ve dünyanın 10 ülkesinde de faaliyet gösteren Uluslar arası Vizyon Gençlik Derneği Nevşehir Şubesi ilimizde de faaliyete geçti. Ancak 2014 yılında kurulan derneğin henüz kamuoyuna yansıyan bir tek icraatı yok.

Kurucu Şube Başkanı olarak Halil Şahin’in görevlendirildiği Uluslar arası Vizyon Gençlik Derneği Nevşehir Şubesinin önümüzdeki günlerde yönetim kurulunu oluşturarak faaliyetlerine hız kazandırması bekleniyor.

Derneğin Konya Merkezli olup, Genel Başkanlığını Rahim Türk’ün yaptığına dikkat çeken Uluslar arası Vizyon Gençlik Derneği Nevşehir Şube Başkanı Halil Şahin, Ülkemizde gençlerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak kültürel, sosyal etkinliklere yönelmelerini sağlamak amacıyla kurulan derneğin en kısa zamanda ilimizde de etkinliklere başlayacağını belirtmişti.

İlkokul çağındaki çocuklardan 35 yaşındaki gençlere kadar geniş bir yaş grubuna hitap eden Uluslar arası Vizyon Gençlik Derneğinde görev almak isteyenleri de dernek çatısı altında olmaya davet eden Şahin, Uluslar arası Vizyon Gençlik Derneğinin pek yakında önemli çalışmalara imza atacağını dile getirmişti.