Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Caroline rolü ile tanınan Wilma Elles bir süredir birlikte olduğu işadamı sevgilisi Kerem Göğüş`ten evlilik teklifi almıştı. Wilma Elles resmi nikah öncesi Müslüman olup dini nikah kıydı.
Kerem Göğüş`ten Kapadokya`da evlenme teklifi almıştı. Teklifin ardından evlenme hazırlığına giren çift, nikah masasına oturdu.
 
Akşam`ın haberine göre, Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles, Bebek`teki lüks dairelerinde mutluluğa `Evet` dedi. Geçtiğimiz cuma akşamı kıyılan imam nikahı öncesinde Müslüman olan Elles, daha sonra Kerem Göğüş`le birlikte imamın karşısına geçti.
 
Resmi nikah yazın yapılacak Elles, işadamından ``mehir`` talebinde bulunmazken ünlü çiftin resmi nikah ve düğünleriniyse yaz aylarında yapacakları kesinlik kazandı.
 
Wilma Elles kimdir?
 
Wilma Elles 18 Ekim 1986, Köln doğumlu Alman oyuncu.
 
Elles`in iki erkek ve iki kız kardeşi vardır. 10 yaşından beri okulda tiyatro oyunlarında oynadı ve oyunculuk ile dans dersleri aldı. Aynı zamanda Köln Üniversitesi`nde çalışmalar yapmıştır.
 
2004 yılında Köln`de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule`den mezun olan Wilma Elles, 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Kanal D`nin 2010-2013 sezonundaki dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki`de Caroline rolünde oynadı.
 
Wilma Elles`e, Avrupa Kalite Ödülleri`nde 2011 ve World Consumer Ödülleri`nde 2012 En İyi Kadın Oyuncu ödülü verilmiştir. Türkiye`yi çok sevdiği bilinen Wilma Elles, Türk vatandaşı olup ismine Aslı adını eklemek istemektedir. Başka kültürlere ilgisinin çok olduğunu bildiren sanatçı, Köln Üniversitesi`nde siyaset Bölümü`nde İslâm Bilimleri`ni birincilikle bitirmiştir.

 Hatırlanacağı üzere bundan yaklaşık iki ay önce Genç İşadamı Kerem Göğüş, ünlü oyuncu Wilma Elles’e Kapadokya’da evlenme teklif etmişti.
İşadamı Göğüş, Kapadokya da  balonla bin metreye yükseldiklerinde aşağıda “Will you marry me?” (Benimle evlenir misin?) yazılı bir pankart açtırmıştı. Çok şaşıran ünlü oyuncu Elles, Türk sevgilisine ‘evet’ demişti.