Nevşehir İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları (Alemdar) Derneği Başkanı Op.Dr. Fatih Yakut ve Av. Mustafa Yavuz Yunus Emre Imam Hatip Ortaokunu ziyaret ettiler.

Nevşehir Yunus Emre Imam Hatip Ortaokunun konuğu Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi ve Nevşehir İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı KBB Uzmanı Dr. Fatih YAKUT ve Nevşehir Barosu Avukatlarından Av. Mustafa Yavuz oldu.

Nevşehir İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları (Alemdar) Derneği Başkanı Op.Dr. Fatih Yakut ve Av. Mustafa Yavuz,İmam Hatip Okullarindan mezun olanlarinda istediği mesleğe yonelebilecegi üzerine öğrencilerle söyleşi yaptılar.

Öğrencilere Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki anılarını anlatan Dr. Fatih YAKUT eğitim hayatı, iş hayatı ve dernek çalışmaları hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Ziyaretlerin çok faydalı olduğunu, olumlu tepkiler aldığını belirten Alemdar (Nevşehir İHL Mezunları ve Mensupları) Derneği yeni Başkanı Op.Dr. Fatih Yakut, ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.