Yalçınkaya Yapı Market Nevşehir Güzelyurt Mahalle Vefa Küçük Caddesi'ndeki açılışını gerçekleştirdi.

Açılaşa, TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ile çok sayıda vatandaş ve işadamı katıldı.

Yalçınkaya Yapı Market sahipleri Zahide Bayraktar, Çağrı ve Ömer Yalçınkaya misafirleri kapıda karşılarken, FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'nın sunumlarının ardından, açılış kurdelesini firma sahipleri ile birlikte AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz kesti.

Açıkgöz; "Açılışa da EVET,  Yatırımada EVET, Referandumada EVET... "

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında Öncelikle, Yalçınkaya Yapı Market firmamızın şehrimize ve şirket sahibi genç girişimci kardeşlerimize hayırlı olsun bol kazançlar diliyorum. Yarınımız geleceğimiz genç kardeşlerimizi burada görüyorum. "Bu seçim asıl siz gençler için önemli. 16 Nisan sizin gününüz gençler. Seçme hakkına sahip 18 ile 25 yaş arasındaki milyonlarca gencimiz, 8 milyon genç 16 Nisan'dan sonra seçilme hakkına da sahip oluyor. ​Ben buradan sesleniyorum ve diyorum ki; Açılışa da EVET,  Yatırımada EVET, Referandumada EVET... dedi...

Açılışa katılan gençler Nevşehir Milletvekili Açıkgöz ile fotoğraf çekinmek isteyince, gençlerin isteklerini kırmayan Mustafa Açıkgöz davetlilerle tek tek hatıra fotoğraf çektirdi.


Şirket Sahipleri Zahide Bayraktar, Çağrı ve Ömer Yalçınkaya katılanlara teşekkür ederken açılış törenine icabet eden tüm davetlilere ikramda bulunuldu.

Yapı Market de neler var?
Isı ve su yalıtım ürünlerinden hırdavat malzemelerine, iş güvenlik ekipmanlarından boya ve yapı kimyasallarına kadar yüzlerce çeşit ürünü müşterilerine sunacak yapı markette elektrikli el aletleri ürünleri de yer alıyor.
Yalçınkaya Yapı Market bünyesinde her biri sektöründe marka olmuş firmaların son teknoloji ürünleri bulunuyor. Ayrıca su tesisatı malzemelerinden somun ve cıvata çeşitlerine, yapıştırıcı ve köpük çeşitlerinden iş güvenliği malzemelerine, kaba inşaat malzemelerinden bahçe-hobi malzemelerine kadar onlarca grupta binlerce çeşit bulunan ve sektöründe lider olmaya aday olduğunun altını çizdiler.


Yalçınkaya Yapı Market
Adres: Güzelyurt Mah. Vefa Küçük Cad. (Beğendik Arkası) NEVŞEHİR
Tel: 0 384 214 20 02

FİB Haber Merkezi olarak Yalçınkaya Yapı Market'in ilimize hayırlar getirmesini ve sahiplerinede bol kazançlar diliyoruz.