Nevşehir sprey polüretan köpük firması ALPAY BOYA İzolasyon su, ısı ve ses yalıtımı izolasyonunu en pratik ve ucuz şekilde gerçekleştiriyor.

İRTİBAT Tel: +90 384 213 41 51 - +90 532 657 32 87

Alpay İnşaat Yalıtım Sistemleri İşletme sahibi Ahmet Ay, yapmış olduğu açıklamasında" 'Sprey Poliüretanla Yalıtım' Yaptırarak Binanızı Isı, Ses, Su'ya Karşı Mükemmel Bir Yalıtım Elde Etmiş Olursunuz" dedi.. . .

Alpay İnşaat Yalıtım Sistemleri İşletmecisi Nevşehirli Genç İş Adamı Ahmet Ay 'Sprey Poliüretanla Yalıtım' uygulamaları hakkında www.fibhaber.com'a şu bilgileri verdi.

En son teknolojiyle donatılmış ekipmanlarımız ve işinin uzmanı teknik personelimizle Nevşehir ilinin her noktasında hizmet verebiliriz. Mobil ekiplerimiz vasıtasıyla Türkiye’nin her bölgesinde faaliyet gösteriyoruz. İzolasyon işleriniz için mutlaka bizden fiyat isteyiniz. Göreceksiniz ki en kesin çözüm en uygun fiyata ayağınıza kadar gelecektir.

“Sprey Poliüretan Köpük” izolasyon malzemesi, özel bir kaplama ismi değil, bir polymer teknolojosinin açıklamasıdır. Poliüretan kaplama, onarım ve derz dolgusu konularında dünyadaki en son teknolojidir. Poliüretan bilinen diğer malzemelere kıyasla, yalıtım ve kaplamada kullanıma dayalı yıpranmaları ve sorunları yok eder.

Ucuz gibi algılanan diğer yalıtım ve kaplama malzemeleri, özellikle kaliteli projelerde ileriye dönük işletme maliyetlerini arttır. Zamanla kendini de yok etmekle kalmaz, yapılanların diğer birimlerine telafisi mümkün olmayan hasarlar verir.

Sprey polüretan köpük ürünümüzle ilgili Nevşehir ilinde ve ilçelerinde size sunabileceğimiz hizmet ve çözümlerimiz için  0 532 657 32 87 no.lu telefondan bize ulaşabilirsiniz veya teklif istemek için aşağıdaki formu doldurup  gönderebilirsiniz.

 Nevşehirde İlk Ve Tek!!! Alpay İnşaat Yalıtım Sistemleri 'Sprey Poliüretanla Yalıtım' Yaptırarak Binanızı Isı, Ses, Su'ya Karşı Mükemmel Bir Yalıtım Elde Etmiş Olursunuz. . Bilgi İçin Tel : 0 384 213 41 51 Arayınız.

ALPAY BOYA & ALPAY İNŞAAT YALITIM SİSTEMLERİ

Sprey Poliüretan Köpük, Sert Köpük, Su Yalıtımı, Ses İzolasyonu, Isı Yalıtımı

Adres: Keçeciler Caddesi No:54 Nevşehir
Tel: +90 384 213 41 51 - +90 532 657 32 87 
Web :
 www.alpayboya.com


Neden Sprey Poliüretan ?
Sprey poliüretan sert köpük, reaksiyon süresi hızlandırılmış A komponent (poliol) ve B komponent (difenilmetandi isosiyanat/ MDI) ‘in yüksek basınç altında birleştirilerek sprey tabancası ile uygulanacak yüzeye püskürtülmesi ile oluşur. Reaksiyon, çok kısa süre tamamlanır ve oluşan köpük sertleşir. Poliüretan sert köpük, enerji tasrrufu için eski, yeni tüm yapılarda ekonomik ısı-su-ses izolasyonu ve sızdırmazlığı sağlar. 

Özellikler:
      Eklemler veya boşluklar ile kusursuz bir yalıtım tabakası üretir .
     Isı kaybı nedeniyle enerji kaybını azaltır.
     Minimum kalınlığı maksimum yalıtım performansı ile “tedavisi zor” alanlara erişilebilir , düzensiz veya eğimli alanlar da izole  edilebilir.
     Poliüretan çok düşük  yoğunluk ağırlığı nedeniyle, bina yapısı üzerinde herhangi bir ek yük taşımaz.
     Uzun süreli işçiliği olmadığından ek maliyeti ortadan kaldırır.
Binaların ömrünü uzatır.

Ürünler:

Dış Yalıtım Sistemleri
İç Cephe Ürünleri
Dış Cephe Ürünleri
Tavan Süsleme
Tavan Kaplama
Astar - Macun
Özel Amaçlı Ürünler

Poliüretan Köpük Kaplama Nedir ?

Poliüretan Sprey binalarda yalıtım yapılması gereken yerlerin başında çatılar gelmektedir. En fazla ısı kaybı çatılarda yaşanmaktadır. Memnuniyet için kaliteli ,çevreci ve konforu yaşatabilecek yalıtımları garanti etmek.
Poliüretan Sprey için her müşteri özeldir,her proje benzersizdir.

Poliüretan Sprey köpük yoğunluğu 40 dns olup DIN4102 normunda B2 yanma sınıfındadır. Ateşi yürütmez, damla yapmaz, Alev Almaz !

Poliüretan Sprey  Köpük Uygulama yüksek basınçla püskürtüldüğünden en ufak gözenekleri dahi doldurulur. Sıvı olarak püskürtülen poliüretan kısa sürede reaksiyona girer, genişler ve sertleşir. Ek yeri olmayan, ısı köprüsü oluşturmayan ve sızdırmazlık sağlayan bir yalıtım sağlanır. Isı iletkenlik değeri 0.017 olup en iyi yalıtım malzemesidir.Sıcak ve Soğuğa karşı mükemmel çözüm sağlar . Sıcak Soğuk Geçirmez !

 Poliüretan Sprey Köpük Isı Yalıtım Uygulaması Su ve yağmura karşı dirençlidir. Su Yağmur Geçirmez !

Poliüretan Sprey Köpük Isı Yalıtım Uygulaması ses geçirmeme özelliği vardır. Ses Geçirmez !

Poliüretan Köpük ?

Poliüretan Köpük doğru bir uygulama ile ısı köprülerini ortadan kaldıran Poliüretan Köpük geleneksel yalıtım uygulamalarına göre daha fazla enerji tasarrufu sağlar. Ama Poliüretan Köpük yalıtımını seçmek için daha çok neden vardır. Aşağıdaki resimde 50mm kalınlıktaki Poliüretan Köpük sağladığı yalıtıma eş değer farklı yalıtım malzemelerinin kalınlıkları verilmiştir.Gördüğünüz gibi yalıtım uygulamalarında Poliüretan Köpük kullanıldığı zaman, aynı ısı yalıtım performansı daha ince bir tabaka ile elde edilebilir.