Yeni Türkiye’yi hep birlikte büyüteceğiz.

Ortak geleceğimize hep birlikte el ele yürüyeceğiz…..

 

 “Beklentim ve gayretim; ülkemizi ve dünyayı daha huzurlu,  daha eşit, daha özgür, daha güzel ve yaşanabilir kılmaktır. Bunu da başaracak olan siyasettir. Ben dünyanın ve ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması için her zaman sevgi, barış, dostluk, dayanışma ve kardeşlikle yoğrulmuş  bir siyaset yapabilme  amacında oldum.

Bu amaca giden yolda doğru vasıtalarla ilerleyebilmek adına siyasetin içinde yer almaya karar verdim.

Bürokrasi, çalışma ve sosyal hayatım süresince hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç bir ayrım yapmadan, medeniyetimizin ve insanlığın ortak değerlerine inanarak, değer vererek, emanete sahip çıkarak çalıştım.

 

“Birlikte Yeni Türkiye Yolunda” Ülkemizde milli, manevi ve evrensel değerlere saygılı ilkeler temel olmalıdır. Bilmeliyiz ki, ülkemizde tüm insanlık tarihinin birikiminden oluşturulan evrensel ilkeler; hukukun üstünlüğü, temel hak ve özgürlükler, insan hakları, vatandaş eşitliği, sosyal adalet, yargı adaleti, , kuvvetler ayrılığı, laiklik, vicdan ve düşünce özgürlüğü temel olmalıdır.

 

“Hep Birlikte Yeni Türkiye yolunda” İnsanımızın temel hak ve özgürlükler konusunda yaşamış olduğu sorunların giderilmesi ve daha ileri seviyeye taşınması,  Büyük ve güçlü Türkiye’nin küresel aktörler arasında yer alması ve tüm dünya devletleri içerisinde hak ettiği saygınlığı kazanması adına; toplumsal barış, siyaset, ileri demokrasi, sosyal, ekonomik ve kültürel alanda gerekli olan tüm çalışmaları gerçekleştirmek amacıyla,  ‘’Hep Birlikte Yeni Türkiye ’’ yolunda, elde ettiğimiz kazanımlarımızı, bilgi, birikim ve deneyimlerimizi, öncelikle yaşadığımız memleketimiz olan Nevşehir’imize ve Türkiye’mize aktarmak en büyük temennimizdir.

 

İnanıyorum ki, Ülkemiz genelinde bu görevlere gelecek bütün arkadaşlarımız aynı çizgide ve düşüncede hareket edeceklerdir. Çünkü bizler, Vatanımızın, Milletimizin ve devletimizin emanetçileriyiz. Bizlere bırakılan bu emaneti, gelecek nesillerimize güçlü bir şekilde teslim etmek zorundayız.

 

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili genel seçimlerinde, AK Parti Genel Merkez Yöneticilerimizin verdiği karar üzerine,  Nevşehir’den aday gösterilen Milletvekili adaylarımıza canı gönülden başarılar diliyorum.

Bundan sonraki süreçte, Ülkemizin, Nevşehir’imizin ve AK Parti Teşkilatlarımızın kazanması adına üzerimize düşen her türlü görevin yerine getirilmesinde, her zaman çalışacağımı ve destek vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

 

 

Bugüne kadar milletvekili aday adaylığım süresince tüm çalışmalarımızda desteğini ve dualarını esirgemeyen Nevşehir halkına, AKPARTİ teşkilat ve üyelerine, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına ve tüm gönül dostlarımıza içten ve samimi teşekkürlerimi sunarım.

 

 “Birlikte, güçlü ve büyük Türkiye” yolunda, 01 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimin Ülkemizin; birlik ve beraberliği, huzur, güven ve istikrarı için hayırlara vesile olmasını diler, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.

Cenabı Allah Milletimizin ve bizlerin yar ve yardımcısı olsun.

 

Yavuz Yapar

Elektronik Mühendisi

Nevşehir İl Telekom Müdürü

Nevşehir AK PARTİ Milletvekili aday adayı