Yardım Kampanyasına Kadın Eli Değdi

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği ile Kızılay Ramazan ayı dolayısıyla başlatılan yardım kampanyasında beraber hareket etme kararı aldı.

Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığının ilimiz merkezinde Kapadokya Forum AVM Alışveriş Merkezi ile Beğendik Mağazalarında başlattığı yardım kampanyası faaliyetlerine gönüllülerini görevlendirdi. Bu gönüllüler ramazan ayı süresince her iki mağazada açılan Kızılay Standında daha fazla yardım toplanması için çalışmalara bizzat katılacaklar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, Kızılay Nevşehir Şubesinin her yıl olduğu gibi bu yıl da ilimizin en işlek alışveriş merkezlerinden ikisine kurduğu yardım kampanyasına stantlarına destek olmak istediklerini dile getirdi.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen ise, Yardım kampanyalarına bayanların elinin değmesinin bu yıl yardım kampanyalarında toplanan yardım miktarları açısından daha hayırlı sonuçlar oluşturacağına inandıklarını belirtirken, Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek ve yardım kampanyalarında görev alan bayan gönüllülere teşekkür etti.