NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı mübarek üç aylar içerisinde bulunulduğunu hatırlatarak ramazan ayı öncesinde fakir ve muhtaç ailelere yardım yapmak isteyen hayırseverleri mahalle muhtarları ile irtibata geçmeye davet etti.

Mübarek ramazan ayı öncesinde Nevşehir’de çok sayıda hayırsever iş adamının fakir ve muhtaç ailelere yardım elini uzatmak niyetinde olduğunu dile getiren Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, bu konuda mahalle muhtarlarının bu tür hayırsever iş adamlarına her zaman en doğru ve en güvenilir bilgiyi verebileceklerini söyledi.

Bu tür yardımların Diyanet Vakfına ya da bu tür dernek ve vakıflara yapılmasında herhangi bir sakınca görmediklerinin de altını çizen Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Altınışık, “Ramazan ayı yaklaşıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı öncesinde ve ramazan bayramı öncesinde ilimizdeki çok sayıdaki iş adamımızın ilimizde bulunan yoksul ve yardıma muhtaç ailelere yardım elini uzatmak niyetinde olduğunu biliyoruz. İş adamlarımıza önerimiz bu tür yardımları yapmadan önce mutlaka mahalle muhtarlarımızla bir irtibat kurmalarıdır. Mahalle muhtarımızdan daha iyi o mahallede yardıma gerçekten muhtaç insanı bilebilecek başka bir kimse olamaz. Yardımların yerine ulaşması açısından bu çok önemli” diye konuştu.