Değerli okurlarımız şimdiye kadar çeşitli şekillerde  sizlerden gelen,Başkan Adayımız Kim? diye binlerce soru kaşısın da  herkese bu sorunun beklenen cevabını en hızlı ve en doğru bir şekilde verebilmek için Haber Servisimizin mutfağını sizlere açarak tüm sıcak gelişmeleri sizlere objektif olarak vermeye çalıştık... Kaynak vererek bu gelişmeleri sizlere bire bir paylaştık.Bizler sizlerin meraklarını hadi hadi daha açıklanmadı mı ne zaman açıklanacak başkan adayımız kim tamam mı devam mı ,şu isim mi bu isim mi gibi sorularınıza saygı duyduk sizlerde de bizleri anlayışla karşılamanızı istiyoruz.

AK Parti de merakla Beklenen Belediye başkan adaylarını Açıklamaya Salı Günü Gerçekleşen grup toplantısında Başlamıştı. Diğer adayların açıklanacağı tarihlerle ilgili İddialar kulislerde dolaşıyor... 

Kesin olan tek şey var ki o da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin Nevşehir Belediye Başkan Adayını 3 Aralık Salı günü açıklayacak.


Yani AK Parti Nevşehir Başkan Adayını şuan için hiçbir kimse kesinlikle BİLMİYOR... Hatta Sadece gelişmeleri yakından izleyip gidiş hakkında sadece ön görüleri oluşmuş Milletvekilleri de dahil bu konuda net bilgi sahibi değiller.Evet Nevşehir dosyası hazır içi dolu.Bilgiler veriler hazır.Ama yine bir gerçek var ki Bu konuda son kararı NEVŞEHİR Adına BAŞBAKINIMIZ Sayın ERDOĞAN Verecek...

Nevşehir'de kamuoyunun beklediği AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı önümüzdeki hafta 03 Aralık 2013 Salı Günü açıklanacak. Başbakan Erdoğan, yarın ise 20 il belediye başkan adayı açıklayacak. Nevşehir ise Salı Günü açıklanacak.

20 İLİN ADAYI YARIN AÇIKLANACAK NEVŞEHİR
 YOK...!

Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında 20 ilin Belediye Başkan Adayı Yarın Açıklanacak.

Ankara'nın Yolları Taştan... 
Şuan Ankara da bir çok Başkan aday adayları beklemedeler...Bir kısmı ise Salı gününe kalması hasebiyle Nevşehir e dönerek buradan Ankara AK Parti Gene Merkezinden gelecek Çağrı ve güzel haberi beklemekteler.

FİB Haber Merkezi olarak Ankara dan edindiğimiz kesin bilgi şu :

G.Antep,Sivas,Trabzon,Adana,Malatya,Adıyaman,Mersin,Aksaray,Giresun,Artvin,Kütahya,Şırnak,Düzce,Çankırı,Bolu,Zonguldak, Bilecik, Tokat,Karabük,Kastamonu, NEVŞEHİR Salı günü açıklanabilir. Bu da şu demek: Nevşehir Adayı için işler biraz karışık".

Açıkcası Salı Günü'ne kadar açıklanan hiçbir ismin kesinlik arz etmediği bir gerçek...