‘2013’te Çekilişi Yapılan Daireler Bu Yıl Sonu Teslim Ediliyor’

Kapadokya Kent Yapı Kooperatifi Başkan Yardımcısı Yavuz Göncü, “2013’te çekilişi yapılan dairelerin %90’ı bitti, 2014 yılı itibari ile Allah izin verirse hepsini hak sahiplerine teslim edeceğiz” dedi. 

Başkan Mehmet Tüfekçi ve Başkan Yardımcısı Yavuz Göncü’ye ‘Kapadokya Kent Kooperatifinde hak sahipleri adına 2013 ve 2014’te çekilişi yapılan dairelerin hak sahiplerinin mağdur olmamaları için teslim tarihlerini sorduk.  Kendileri  ‘2013’te çekilişi yapılan dairelerin %90’ının bittiğini ve 2014’ün sonuna kadar hepsinin tesliminin yapılacağını söylediler.

Kapadokya Kent Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Tüfekçi ve Başkan Yardımcısı Yavuz Göncü kendilerinin hak sahiplerine söz verdikleri gibi belirtilen tarihlerde dairelerin teslimi yapacaklarını söylediler.

Açıklamalarında “Ayrıca 2014’te çekilişi yapmış olduğumuz birinci etap dairelerimizin 2015 yaz mevsiminde teslim edeceğimizi hak sahiplerinin Nevşehir kamuoyunda ortaya atılan yalan yanlış dedikodulara itibar etmemelerini istiyoruz. Hak sahiplerinin dairelerinin son durumları ve hangi tarihlerde teslim edileceğine dair bilgilerini en sağlıklı şekilde bizlerle irtibat kurarak öğrenmelerini istiyoruz. Çünkü dediğimiz gibi kamuoyunda bizimde kulağımıza gelen asılsız ve çirkin iftiralar dolaşıyor.  Biz bugüne kadar bizlere güvenerek ev sahibi olmak isteyen bütün vatandaşlarımızın evlerini teslim ettik. Bundan sonra da bize olan güvenlerini boşuna çıkarmayarak kendilerine söz verdiğimiz gibi evlerini teslim etmeye devam edeceğiz. Biz Kapadokya Kent Yapı Kooperatifi olarak bugüne kadar her sene 100’er ev teslim ettik. Allah’a şükürler olsun ki, alnımız açık ve verdiğimiz sözlerin arkasındayız “diye konuştular. 

TAPULARINIZI BİRAN ÖNCE ALIN

Kapadokya Kent Yapı Kooperatifi Başkanı Tüfekçi ve Başkan Yardımcısı Göncü ayrıca evlerine kavuşan hak sahiplerine de tapularınızı alın çağrısında bulundular. 

Başkan ve Başkan Yardımcısı  açıklamalarında “Kooperatif olarak daha önce bitirerek hak sahiplerine teslimini yaptığımız daire sahiplerine de bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Kendilerinin biran önce tapularını almaları tavsiye ediyoruz. Çünkü şu anda ekonomi piyasası çok uygun. Özellikle bankalarda konut  kredileri oldukça uygun. Bu fırsatları iyi değerlendirsinler” dediler. 

Haber: Nevşehir Postası / Muammer Başar