NEVŞEHİR(MHA) İnternet kullanımı ve sosyal paylaşım ağlarının bu denli yaygın olmadığı daha 10 yıl öncesinde basın yayın kuruluşları ile bire bir ilişkileri daha düzeyli ve daha iyi durumda bulunan Vekillerin seçim sürecindeki sözlerini hatırlayıp hatırlamayacakları merak konusu.

1 Kasım seçimlerinin ardından ve öncesinde Nevşehir’deki basın yayın kuruluşları ile ilişkileri konusunda yeni adımlar atacaklarını kaydeden AK Partili Nevşehir Milletvekillerinin ayda bir basın toplantısı düzenleyip Nevşehir kamuoyunu bilgilendirme hususundaki sözleri de halen yerini bulmuş değil.

AK Partili Nevşehir Milletvekilleri arasında Mustafa Açıkgöz ile Ebubekir Gizligider’in yeni dönemde de paylaşımlarını sadece sosyal paylaşım ağlarından yapıp birkaç internet sitesinin yüzünü güldürmeye devam etmek yerine paylaşımlarını tüm kamuoyuna yapmaları bekleniyor. Bu konuda Vekil Murat Göktürk’ün sosyal paylaşım konusunda diğer iki vekilden biraz daha farklı bir çizgi çizdiğini de belirtmek gerekiyor.

Vekillerin yeni dönemde kendilerine yakın buldukları bazı internet sitesi ve gazetecilerle değil, gerektiğinde kendilerine yapılamayan işleri de sorabilecek basın mensuplarının da karşısına geçip kamuoyunu daha doğru ve tarafsız olarak bilgilendirmeleri bekleniyor.