Özel Kardelen Koleji, Yeni Eğitim-Öğretim Veli Hazırlık Toplantısını 12 Eylül Cumartesi Günü Gerçekleştirdi.

Özel Kardelen Eğitim Kurumları, geçtiğimiz cumartesi gerçekleştirdiği veli toplantıları ile yeni eğitim öğretim döneminde hizmete girecek olan ilkokul binasını ve güçlenen eğitim kadrosunu velilerine tanıttı. 4 oturum halinde gerçekleşen veli toplantılarında velilere; yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını dileyen Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, toplantılara yoğun ilgi gösteren velilere teşekkür etti.

Faruk Çamcı ; “Okulumuz, milli eğitimin ön gördüğü şekilde ortaokul ile ilkokulu fiziki yapılanma olarak birbirinden bağımsız hale getirdi. Yeni yapılan ilkokul binamızda bu yıl eğitim öğretime başlayacağız. Tüm Nevşehir’e ve okulumuz öğrenci, öğretmen ve velilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi ve velilere bu ayrılmanın pedagojik açıdan ne denli önemli olduğunu vurguladı.

Yeni İlkokul Binası Büyük Beğeni Topladı!

2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan ve günümüzün en modern eğitim araç-gereçleriyle donatılan Özel Kardelen Koleji ilkokul binası veliler tarafından çok beğenildi. Toplantıların ardından verilen kokteyl eşliğinde yeni ilkokulu binasını gezen veliler yapılan çalışmalardan dolayı okul yönetimine ve idarecilere teşekkürlerini illetti. Veliler; " Bizler çocuklarımız kadar şanslı değildik. Şuanda burada her şey eğitimin en iyi şekilde yapılabilmesi için planlanmış ve hazırlanmış. Okulumuz Özel Kardelen Koleji'ne çalışmalarından dolayı ve bu güzel eğitim yuvasını Nevşehir'e kazandırdıkları için teşekkürü bir borç biliriz" dediler.