Nevşehir'in Kapadokya'ya açılan kapısı Uçhisar - Göreme arasında ki yeni yapılan Yolda son bir haftada 5 kaza meydana geldi. 

Nevşehir'in Kapadokya'ya açılan kapısı Uçhisar - Göreme yolu Cevizli mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 turist yaralandı.


Acilen Tedbir Alınmalı

FİB Haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgiye göre; 51 plakalı ticari bir araç Uçhisar - Göreme yolu Cevizli mevkiinde yol kenarındaki Tayvanlı bir turiste çarptı. 

Kaza bugün saat:
 14:00 sularında meydana geldi. Kazada otomobilin çarptığı turist ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Tursitin sağlık durumunun iyi olduğu hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

Konu hakkında FİB Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan vatandaşlar, Uçhisar - Göreme arasında yol yapılmadan önce kaza yokken yol yapım sonrası bir haftada 5 ayrı kaza meydana geldiğini belirtiyor. 

Vatandaşlar yeni yapılan bu yol üzerindeki cevizli mevkiinde keskin virajlar ve sonrasında alınmayan önlem ve tedbir dolayısıyla kazaya adeta davetiye çıkartıyor. Gerek Kapadokya turizmine balta vurulmaması gerekse can kaybı yaşanmaması için buraya 
acilen Uyarı levhaları konulmalı ve yol kenarına renkli bariyerler döşenmeli diyorlar.

Konunun takipçisi olarak bizde www.fibhaber.com olarak yetkilileri uyarıyoruz.