Nevşehir'de yenilenen Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binası düzenlenen törenle hizmete sunuldu. 
Törene Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Nevşehir  Belediye Başkanı Hasan Ünver, daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Vali Ceylan, törende yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen tadilat sonrasında daha modern bir görünüme kavuşan hizmet binasının bu seviyeye gelmesinde yardım ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Kamu hizmetinin yürütülmesinde öncelikli olarak güler yüzlü yaklaşımın vazgeçilmez bir değer olduğunu dile getireren Ceylan, hizmetlerin en hızlı ve kaliteli bir düzeyde ortaya konulmasının idareci olarak en temel çalışma alanları arasında yer aldığını kaydetti.

Belediye Başkanı Ünver de şehircilik alanında belediyenin sürdürdüğü çalışmalarda el ele,kol kola ve  gönül gönüle birlikte çalışılan kurumların başında Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinin geldiğini belirterek, müdürlük hizmetlerinin daha modern bir merkezde yapılmasının hizmetlerin hızlılığı ve kalitesi açısından da büyük bir önem taşıdığını belirtti.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Güney ise öncelikli olarak vatandaş memnuniyetini ön plana alan bir  hizmet anlayışını ilke edindiklerini  dile getirerek, güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir hizmet anlayışı içerisinde bulunduklarını ifade etti.

Her yıl tapu ve kadastro müdürlüklerinden 25 milyon kişinin yararlandığını anlatan Güney, vatandaşların sunulan hizmetlerden memnuniyetin yüzde 97 seviyesinde bulunduğunu kaydetti.

Törende, binanın yenilenmesine katkı sağlayanlara plaket verildi.