NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Çat kasabasının AK Partili Belediye Başkanı Kamul Duru, ilimizde futbol kulüplerinin maddi manevi desteklenmesi için yerel yönetimlerin bu işin içerisine katılmasının şart olduğunu dile getirdi.

Yeni sezonda Nevşehir Spor GK Kulübünün şampiyon olarak ilimizi Profesyonel liglerde temsil etmesini arzu ettiklerini dile getiren Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, “Şu ana kadar 2 dönemlik belediye başkanlığımda olduğu gibi daha öncesinde de Çat Spor’un kulüp başkanlığını yaptım. O zamanda ifade ettiğim gibi şimdide aynısını söylüyorum.

Futbolun ilimizde daha iyi seviyelere gelmesi için maddi manevi desteklenmesi gerekiyor. Bunun içinde yerel yönetimlerin bu işe dahil edilmesi gerekiyor. İlimizde ben Çat Spor’a yardım yapıyorum, Nevşehir Belediye Başkanımız Nevşehir Spor’a yardım yapıyor. Diğer ilçe ve beldelerimizde de bu iş böyle. Diğer kulüplerimize de belediyelerimiz katkı sağlarsa ilimizde futbol daha da iyi seviyelere gelecek. Nevşehir Spor’un daha iyi yerlere gelebilmesi için ben bir belediye başkanı olarak elimden geleni yapmaya hazırım. Gerek belediyemiz imkanlarıyla, gerekse Milletvekillerimize konuyu taşımak ve onlarında desteklerini alabilmek adına ne gerekiyorsa varım” dedi.