Enes Ahmet ve Hamza Yiğitarslan kardeşlerin sünnet merasimine Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,AK Parti İl Başkanı Av.Kazım Sunar ve AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile İş Adamların Necmettin İnce,Hurşit Yiğit,Üzeyir Renkçi, Ordu,Samsun,Gebze,Ankara,İstanbul,Kayseri başta olmak üzere Türkiye nin farklı kentlerinden bir çok sayıda eş dost akraba ve ile kabalalık bir davetli topluluğu katıldı.   

Nevşehir’in tanınmış simalarından Abdurrahim Yiğitarslan’ın yakışıklı oğulları Enes,Ahmet ve Hamza Yiğitarslan kardeşlerin, Kapadokya Park açık alandaki düğün mekanında düzenlenen muhteşem sünnet düğünü ile Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getirerek erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Yiğitarslan’ların İslami ölçülere göre hazırlanan Muhteşem Sünnet Düğünü görülmeye değerdi.

Siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren sünnet düğünün sunumlarını FİB Ajans ve Organizasyon Adına Fikret Çapacı yaparken program Suriyeli İbrahim Sofi beyin Kuranı Kerim okuması ile başladı.

Yine FİB Ajans ve Organizasyon tarafından güncelleşerek Türkiye de bir ilke imza atılan Sünnet Çocuklarına Baki Öncel hocamızın Kuran ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmeside davetlileri duygulandırrıken uzun süre alkışlandı.

Sonrasında Yiğitarslan Ailesi adına Değerli İş Adamı ve Aile büyüğü Harun Yiğitarslan davetlilere hoş geldiniz konuşmalarının ardından İlahi grubunun bir birinden güzel ilahileri okuması ile Semazen gösterileriyle devam etti.

Birçok akraba ve dostunda katıldığı sünnet düğününde Yiğitarslan ailesi oğulları Enes,Ahmet ve Hamza’nın sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı.  Yiğitarslan ailesi düğüne katılan seçkin davetlileri Kapadokya Park tesisleri girişinde karşılayarak düğün boyunca onlarla yakından ilgilendiler.

Düğünde Minik Enes Ahmet ve Hamza Yiğitarslan kardeşler, Mehter müziği eşliğinde Yeniçeri Askerleri ve Karagöz Hacıvatla taşınarak sahneye getirilirken, Palyaçolarda sünnet düğününe katılan çok sayıdaki çocuğu eğlendirerek çeşitli hediyeler dağıttı.  

Sünnet düğününde Davetliler İlahi grubunun seslendirdiği bir birinden güzel parçalarıyla utulmaz bir akşam yaşadılar.

Minik Enes Ahmet ve Hamza Yiğitarslan kardeşlerin gurur gününde anne ve babası, “Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğullarımızın doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımlarıyla yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürüvvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler.