NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimi SGK İl Müdürüne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Engelli vatandaşların SGK ile ilgili sorunlarının çözümü konusunda İl Müdürü Yıkarbaba’nın gösterdiği hassasiyetten dolayı bu ziyareti gerçekleştirdiklerine değinen Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, “Biz kendisini çok seviyoruz, Özellikle kendisinin Nevşehirli bir bürokrat olması bizler için ayrı bir öneme sahip. Allah kendisinin yar ve yardımcısı olsun. Ne zaman kapısını çalsak bizleri geri çevirmiyor. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Mutlu, SGK İl Müdürlüğü görevine başladığı günden bu yana dernek ile yakın münasebet kuran il müdürüne teşekkür etti.

Dernek Başkanı Mutlu ve Başkan Yardımcısı Kemikkıran SGK İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba’ya ortasında fotoğrafı yer alan bir rapido çanak hediye etti.

SGK İl Müdürü Yıkarbaba “Göreve geldiğim günden bu yana ilimizde iletişim kurduğumuz önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği yöneticilerine ve orada açılan rapido kursuna katılanlara teşekkür ediyorum. Şahsıma verilen bu hediye için de ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar elleri öpülesi insanlar. Kendilerini ziyaret ettiğimde dernek bünyesinde yapılan çalışmaları bana aktarmışlardı. Kendileri bizim büyüklerimiz. Rabbim yapılan bu çalışmaları kaim eylesin” diye konuştu.