Fakir Baykurt’un ünlü eseri Yılanların Öcü’nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizinin, yeni bölümleri Sanat ve sanatçının dostu Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında çekildi...

Yılanların Öcü Dizisinde Tanıdık Yüzler Nevşehir'de diziye ilgiyi dahada artırıyor... Daha önce Eski Başdere Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Nevşehir Temsilcilisi Şahin Güneş rol almışlardı. Dizde yeni bölümünde ise Nevşehir Ticaret Odası Ticaret Sicil Müdürü Veysel Donmaz da rol aldı.Küçükte olsa aldıkları rolün hakkını fazlasıyla veren ve amaç Kapadokya tanıtımı ise geri kalanı teferruattır diyerek ekranlarımıza taşınan değerli isim Veysel Donmaz'ı kutluyoruz. 

Konu hakkında FİB Haber Merkezimizin sorularını yanıtlayan NTSO Genel Sekreteri İ.Hakkı Aydoğan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak sanata ve sanatçılara verdiğimiz desteklerimiz devam etmekte olup; bölgemizde çekimleri süren ve sevilerek izlenen Yılanların Öcü dizisinin çekimleri Odamızda çekilmektedir.  Bölgemizde çekimi süren ve ilgiyle izlenen diziye desteğimiz devam ediyor.İlimiz Nevşehir ve Kapadokya Bölgemizin tanıtımı adına büyük önem arz eden bu Türk TV çekimleri için bizlerde üzerimize düşen ne varsa dün olduğu gibi bugünde yapmaya hazırız dedi.

İlimiz iş dünyasının çatısı olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odamızı sanat ve sanatçının gülen yüzü olması sebebiyle tebrik ediyoruz.