Ürgüp Uluslararası Bağbozumu festivalinde vatandaşlara hitap eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız "Bu etkinliği yapalım mı yapmayalım mı diye arkadaşlarımızla fikir jimnastiği yaptık. Ama dedik ki zaten hain örgütün istediği bu… Bunlara fırsat vermeyeceğiz. Ölüye gidip ağlayacağız, düğüne gidip oynayacağız dedi…

 Festivalin Ardından...

Bu yıl 42. si gerekleştirilen Ürgüp Uluslararası Bağbozumu festivali kapsamında düzenlenen Kıraç ve Seda Üren konserine gelen onbinlerce kişiye hitap eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Ürgüp´ün güzelliğine daha da farklı güzellikler katıp kardeşliği güçlendirmek için hem tarım ve hem de turizm adına önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

 

Yıldız, "Biz Ürgüp´ün güzelliğine daha farklı güzellik katalım, kardeşliği güçlendirelim diyerek hem tarım ve hem de turizm adına çalışıyoruz. Sizlerle her gün yaşadığımız bir acıyı paylaşmak istiyorum. Cennet ülkemize göz diken, ülkemizi bölmek isteyen hainler, ülkemizin Doğu ve Güneydoğusunda masum insanların haklarını istismar eden hain örgüt, yavrularımızı, kardeşlerimizi, Mehmetçiklerimizi şehit etmek suretiyle bizi böleceklerini bizi eriteceklerini ve böylelikle de yok edeceklerini düşünüyorlar. Ama emellerine ulaşmaları mümkün değil" dedi.

 

Hainlerin Oyununu boşa çıkartacağız…!

Hain örgütün halka sokaktan eve çekilin düşüncesi ile hareket ettiğini vurgulayan Yıldız, "Bu etkinliği yapalım mı yapmayalım mı diye arkadaşlarımızla fikir jimnastiği yaptık. Ama dedik ki zaten hain örgütün istediği bu, sokaktan eve çekil, caddeye çıkma, sokağa çıkma, gölgenden kork ve sonrasında da memlekette savaş teraneleri çıkar. Bunlara fırsat vermeyeceğiz. Ölüye gidip ağlayacağız, düğüne gidip oynayacağız. Hainlerin oyununu boşa çıkartacağız. Emredildiği zamanda cepheye koşacağız, geçmişte olduğu gibi bugün de bunu yapacağız. Bugün devletimiz, güvenlik kuvvetlerimiz, polisimiz, jandarmamız, askerimiz her şeyimiz dağa da hakim şehre de hakim" dedi.

 

Ürgüp Çim futbol sahasını dolduran onbinler de Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a destek vererek "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganları attı.