Kapadokya Yılın Enleri Ödül töreninde "Yılın Vefa Ödülü" Fenerbahçe spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Sayın Vefa Küçük'e verildi.

Ödül Töreninin belkide en anlamlı ödül anonsunda FİB Haber.Com Genel Koordünetörü Fikret Çapacı'nın, Elbette unutulmayanlar vardır kişiliği tecrübesi ilkeleri mücadele azmi ve iş eğitim sağlık ve spor dünyasına unutulmaz destekleriyle mütevazi beyefendi kişiliği ile Türkiye nin çok yakından tanıdığı bir isim onu doğduğu topraklar Nevşehir hiç unutmadı unutmayacak anansuyla sahneye davet ettiği Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'e ödülünü Nevşehir'in yine gururu olan değerli kızı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Filiz Kılıç takdim etti.

Küçük burada yaptığı konuşmada gerek bu ödüle beni layık gören FİB Haber.Com a ve yine bu güzel kalabalığa teşekkür ediyorum.Ben Nevşehir in Meteris mahallesinin bu toprakların bir çocuğuyum ve bu toprakların evladı olarak bundan gurur duyuyorum dedi.

Anadolu nun bu en analmlı ödül töreninde Fenerbahçe spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Sayın Vefa Küçük'e ayrıca Yılın En İyi Takımı Fenerbahçe ve Yılın Futbolcusu Emre Belzöoğlu'nun ödülü de takdim edildi.

Ödül törenine katılan davetlilerin ilgi odağı olan Fenerbahçe spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Sayın Vefa Küçük ve eşleri değerli hemşehrimiz Sema Küçük le davetliler program sonunda bol bol fotoğraflar çektirdiler.

O Nevşehir'in o Anadolunun bu toprakların VEFA'SI, Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Değerli büyüğümüz hayırsever hemşehrimiz Sayın VEFA Küçük Nevşehir ve Nevşehirlilerin gururu olarak her zaman kalplerimizde yer alacak.