Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Borsa Başkanı İbrahim Salaş ile bir araya gelen Menekşe, iş adamlarının yaşadığı bir çok sorunu masaya yatırdı.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe’nin ziyaretinden ötürü teşekkür eden Borsa Başkanı İbrahim Salaş, seçim sürecinde başarı diledi.  

Ticaret, sanayi erbabının ve yatırımcının önünün açılması gerektiğini söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe, “Siyasilerin en çok uğraştığı konulardan birisi işsizlik meselesidir.  Yolda yürürken,  otururken,  siyasiler en çok sorulan konulardan birisi işsizlik. İşsizliğin de çözümü yatırım. Sanayiciler, iş adamları eğer fazla yatırım yaparsa işsizlik o kadar bu ülkede sorun olmaktan çıkacak. Onun için ben diyorum ki, günümüzde yatırım yapan istihdam sağlayan işçi çalıştıran insanlar toplumun en makbul insanlarıdır. Çünkü bu insanlar, sokaktaki insanlara iş sağlıyor, ekmek veriyor.Ailenin ayakta kalmasına vesile oluyor. İnsanlarımızı işsizlikten kurtarıyor. Ülkemizin ve insanımızın zenginleşmesini, kalkınmasını sağlıyor.Akşamları çorbanın tütmesine kaynamasına sebep oluyor.Kim ki bu ülke insanına iş ve aş sağlıyor  çok güzel iş yapıyor demektir. Cömert ve işçisine imkan sağlayan iş adamları makbul ve güzel insanlardır.” diye konuştu.