Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla 2 Ocak’ta Osmaniye’den Ankara’ya tek kişilik yürüyüş başlatan imam Hüseyin Çelik, bugün Niğde’nin Ulukışla ilçesine geldi.


Yer fıstığı ticareti ile uğraşan ve Osmaniye Ticaret Borsası eski başkanı olan imam Hüseyin Çelik, dört kız babası olduğunu ve ailesiyle vedalaştıktan sonra yürüyerek Ankara’ya ulaşmayı hedeflediğini ifade etti. "Ustam izindeyiz, seni yedirmeyiz" sloganıyla yola çıkan Çelik, Niğde’nin Ulukışla ilçesi girişinde AK Parti Ulukışla İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar tarafından Türk bayrakları ve pankartlarla karşılandı.

ULUKIŞLALI AK PARTİLİLERDEN BAŞBAKANA DESTEK MEKTUBU

Destek yürüyüşüne katılan bazı AK Partililer, kendilerini kefene sararak yürüdüler. Yürüyüşe eşlik eden Ulukışlalılarla birlikte bir çay bahçesinde mola veren Çelik, yürüyüşünün başlangıç hikayesini anlatırken yolda genellikle olumlu tepkiler aldığını dile getirdi. İlçe girişinde kendisini karşılayan vatandaşlara teşekkür eden Çelik, son günlerde ülkemizin üzerinde kirli oyunlar oynandığını, oynanan bu oyunların milletimiz tarafından gayet iyi bilindiğini belirterek, "Bu ülkenin Başbakanını millet olarak kimseye yedirmeyiz. Yürüyüşüm Ankara’ya, Sayın Başbakanımız’a kadar kararlılıkla devam edecek" dedi.


AK Parti Ulukışla İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali Uğurlu, yazdıkları destek mektubunu Başbakan Erdoğan’a iletmesi için imam Hüseyin Çelik'e teslim ettiler. Vatandaşlar tarafından ilçe çıkışına kadar uğurlanan Hüseyin Çelik, kendilerine teşekkür ederek, Aksaray üzerinden Ankara’ya gitmek üzere yürüyüşüne devam etti.