Binlerce yıldır devlet olmayı başarmış bir milletin birliğini ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmez. Tarihin kara sayfaları bu milletin varlığına ve bekasına kast eden hainlerin hazin sonlarını defalarca kaydetmiştir. Milli birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayı başaramamışlar ve bundan sonrada başaramayacaklardır.

     Zaman birlik zamanı, zaman kardeşlik zamanı, zaman bir olma, diri olma zamanıdır. Birliğimize ve dirliğimize kast edenler başta pkk ve bir onun kadar suçlu olan yandaş ve destekçileri; Emellerinize ulaşamayacaksınız. Türkiye çok büyük bir devlet, ey pkk, ey destek veren  medya kuruluşları, ey bunlara çanak tutan parelel örgüt bu milletin birliğini ve dirliğini bozamayacaksınız. Bu millet, bu irade, bu duruş sizlerin kökünü kazıyacaktır.  Taşeronluğunu yaptığınız güçlerin bir gün olup sizleri de birilerine ihale edeceğini unutmayın. İşte o zaman sığınacak hiçbir yeriniz olmayacak.

     Bu aziz millet,milleti millet yapan tüm unsurlarıyla yüzyıllarca dik durmuş, bir ve beraber yaşamayı başarmış bir millettir. üç beş çapulcuya pabuç bırakmaz.

Birlik ve sağduyu içerisinde el ele verip terörün ve işbirlikçilerinin emellerini boşa çıkarma zamanıdır. Taşkınlığın, provakosyanların kime, kimlere hizmet etmek olduğunu bilme zamanıdır.

 Ne güzel söylemiş  Mehmet AKİF ;

‘’Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez                  

Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez’’

    Gelin ikiliğe nifaka izin vermeyelim bir ve beraber olalım Alevisi, sünnisi, Lazı, çerkezi , Kürdü, Türkü, gelin bu oyunu bozalım çünkü başka Türkiye Yok. Vatanımıza güzel Türkiye’mize ayrılıkları bir kenara koyup, bizi biz yapan değerlere sarılarak Halkımızla, Sivil toplum kuruluşlarıyla, siyasi partilerimizle, güvenlik güçlerimizle el ele  omuz omuza verelim bu oyunları el birliği ile bozalım.

  Buradan başta pkk terör örgütü olmak üzere bu vatana ihanet edenlerin yandaş ve çanak tutanların Allahın lanetinin üzerlerine olmasını diliyor ve kınıyorum,

   Bu Vatan uğruna şehit olanları Rahmetle anıyor Yaralı olanlara acil şifalar diliyor Gazilerimizi de minnetle anıyorum Allah yar ve Yardımcımız Olsun Allah birliğimizi ve Dirliğimizi bozmasın .

 

                                                                                                                  Hakan GÜNDÜZPOLAT

                                                                                                                Nevşehir Sağlık Sen Şb.Bşk