Zor Maç…

Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü 2.lig bayanlar basketbol takımı 1. yarının son maçını grubun güçlü ekiplerinden As Osmaniye Gençlik Spor ile oynayacak. Pazar Günü Saat 16:00 Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda oynanacak müsabakaya iyi hazırlandıklarını belirten takım kaptanımız Dila, gücümüzün farkındayız iyi oyun sergileyebilirsek yeneriz derken, Antrenörümüz Mustafa Yarılı’da çok güçlü ve tecrübeli bir takıma karşı oynayacağız. Takım oyunu sergileyebilirsek yenecek güçteyiz dedi.

As Osmaniye Gençlik takımı;

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ve Osmaniye’nin Kamu ve Özel sektörünün destekleri ile bu yıl As İstanbul takımı ile birleşmesi sonucu oluşmuş, sporcu geçmişlerinde birçok Ulusal ve Uluslararası başarılarla dolu Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve birçok yabancı ülkede sporculuk hayatlarını devam ettirmiş eski Milli sporculardan oluşan bir takımdır. 

Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd.Doç.Dr. Özden Taşğın, bu denli ülkemizin başarılı sporcularını Nevşehir’imizde seyirci ile buluşturmak bizlere büyük bir mutluluk sağlamıştır. Ülkemizin güzide sporcularını ağırlamaktan mutlu olacağız. Bu müsabaka Sporun şehirlerin sosyal yaşamına katkılarının en önemli örneğidir. Çabalarımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a ve çabamızı anlayan ve destekleyen bütün güzel insanlara sonsuz teşekkür ederiz. Kazanan NEVŞEHİR olacak.