"Kurbağa Prens" adlı çocuk oyunu, Zorlu Çocuk Tiyatrosu tarafından Ürgüp Belediyesi Sinema ve Kültür Merkezi’nde sahneye konacak.

Özlem Saraç’ın yazdığı ve Gaye Çankaya’nın yönettiği "Kurbağa Prens" adlı çocuk oyunu, Zorlu Çocuk Tiyatrosu tarafından Ürgüp’te sahneye konacak.

17 nisan cuma ve 18 nisan cumartesi günü oynanacak oyun her iki gün saat 11.00 ve 13.00’de başlıyor. Oyunun ücretsiz olduğu ve davetiyeyle izlenebileceği belirtildi. Davetiyeleri Ürgüp Belediyesi Basın biriminden edinmek mümkün.

Oyunun konusu şöyle:

"Bir prenses düşünün: Güzel mi güzel; ama kibirli mi kibirli!

Öyle ki, bu kibir ve huysuzlukları yüzünden, etrafındaki herkes ondan uzaklaşır. Sevgili prensesimiz, arkadaşsız kalır koskoca sarayda. Ama prenses, kötü kalpli değildir, sadece şımarmıştır biraz. O da arkadaşlarının olmasını, onlarla gülüp eğlenmeyi, her şeyini arkadaşlarıyla paylaşmayı istemektedir içten içe… Bir gün, sarayın yakınındaki gölün kıyısında, prensesimizin karşısına bir kurbağa çıkar ve ona arkadaşlık teklifinde bulunur. Pörtlek gözlü bu kurbağa aslında, bir büyü nedeniyle kurbağaya dönüşmüş bir prenstir. Onun yeniden prens olması da, prensese bağlıdır.

Peki; bir kurbağa, iyi kalpli bir prensesin arkadaşlığıyla bir prense dönüşür mü? Prenses, aradığı arkadaşlığı bir kurbağada bulur mu?

Grimm Kardeşler’in sımsıcak duygulu ve dünyaca ünlü masalı, yüz yılı aşkın bir süredir, işte bu soruları sorduruyor herkese ve yanıtını bekliyor! Siz ne dersiniz"