Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı haberleri ve güncel Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı gelişmeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile ilgili tüm video, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı fotoğrafları ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yerel

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ için hayırsever iş insanı Yiğit Can ile protokol imzaladıklarını...

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başkanlık makamını öğrencilere devretti.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını inceledi.

Yerel

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu belediye ekiplerinin çalışma alanlarında ve yeni düzenleme yapılacak olan parklarda incelemelerde bulundu.

Genel

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve ile birliğe bağlı oda başkanlarını...

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, ‘Milletimizin Evi’ dediğimiz belediyemizin kapıları her zaman vatandaşımıza açık olacak.” dedi.

Yerel

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ramazan Bayramı öncesinde merhum belediye başkanlarının kabrini ziyaret etti.

Yerel

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, gece mehter marşları ile vatandaşları sahura kaldıran mehter takımı ile birlikte vatandaşları selamladı.

Siyaset

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; “Artık Nevşehir’in Birliğe, Beraberliğe, Kardeşliğe, Tebessüme, Heyecana Ve Hizmete İhtiyacı Var” dedi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu