Modern dünyanın otomobil konusundaki bakışı, her zaman daha yenisine adapte olmak üzerine kuruludur. Bu dünya içerisinde yer alan binlerce farklı otomobil için takip, düzenleme, analiz etme ve test etme imkanını teknoloji ile birlikte çok daha verimli şekillerde ön plana çıkarabilmekteyiz. Firma olarak, oldukça geniş alt yapılara sahibiz ve bu sayede ihtiyaçlarınıza tam çözüm üretiyoruz. Bu sayede araçlarla ilgili olası sorunları görüyoruz ve müşterilerimize rapor olarak sunuyoruz. Firma olarak hem yoğun, hem de estetik bir çalışma sunduğumuz için, araç alıcılarının ve satıcılarının bir araya gelerek, ekspertiz yaptırabilecekleri, satın alacakları araçlarla ya da satış yapacağı araçlarla ilgili bilgileri öğrenmek üzerine kurulmuş bir kurumuz.

Yapılan her testin sonucunda aracın bir parçasının durumu ortaya çıkar. Çıkan durum ölçüm olarak bilgisayar ekranına yansıtılır ve ardından tüm veriler bir araya getirilerek ekspertiz raporuna dönüştürülür. Bu rapor sayesinde aracın gerçek durumu ortaya çıkartılır. Satıcının aracı koruduğu ya da hırpaladığı bu anda belli olacaktır.

Türkiye genelinde ikinci el araç konusunda en tercih edilen servis olan DYNOBİL Ekspertiz, Nevşehir için de tercih edilir bir servis olmayı başarmıştır.
Nevşehir DYNOBİL Ekspertiz, ikinci el aracın gerçek durumunu gözler önüne serecek olan testlerde özel cihazlar ve uzman ekip kullanır. Bu sayede rapor bölümünde hataya asla yer verilmeyecektir. Kesin sonuçlu bir ekspertiz raporu sayesinde araç hakkında güvenle Karar verebileceğiniz gibi kafanıza takılan tüm soruların cevaplarını da alma şansına sahip olursunuz.

Adres: Lale Sanayi 1. Ek Blok No:16 Merkez/Nevşehir

İletişim: 0384 213 61 62

GSM: 0 506 378 61 62