Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylık dilekçesi hazırlandı ve çarşamba günü saat 18.00'e kadar grup başkanlığında vekillerin imzasına açıldı.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığına aday gösteren dilekçeye imzasını attı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde" Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yapmak için toplanan dilekçeye ilk imzasını atan Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "Bismillahirrahmannirrahim. Tüm şer odaklarını saf dışı edeceğiz. İçerideki ve dışarıdaki düşmanlara karşı iri olacağız, diri olacağız, bir olacağız... Ve Allah'ın izniyle seni başkan yapacağız REİS...!" dedi.

Açıkgöz: 'Adayımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN' ‬

‪AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; " Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Milletin Lideri, Ümmetin Umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Aday gösterilmesine ilişkin dilekçemizi bugün itibariyle imzaladık. Milletimize, devletimize ve ümmete hayırlı olsun" dedi.