İnternette hoş vakit geçirmek için oynadığınız ve bağımlılık yapan oyunlara son zamanlarda yeni bir oyun daha eklendi. Türk oyun geliştirici Emre DÖNGEL tarafından geliştirilip açık açık kaynak kodlu geliştirilebilir olarak yayınlatılan Agarabi.com Agario Private Server oyunu bağımlılık yapmaya başladı. Eğlenceli ve bi o kadar da saç baş yoldurtan oyunu sizler için inceliyoruz.
 
            Aradığınız keyifli dakikaları bulduğunuz bu oyun sayesinde eğlencenin doruklarına çıkarken, grup halinde oyun oynamanın zevkine varacaksınız. Mücadele ve yarış hissinizi kamçılayan agarioprivate server sayesinde oyun oynayarak mücadele yeteneğinizi geliştireceksiniz. Tek de oynayabildiğiniz bu oyunu grup halinde oynamanız sizi daha derin bir mücadele içine sokacaktır. Sizlere dünyanın her yerinden insanlarla oyun oynama olanağı sağlayan agario sayesinde her milletin oyun kabiliyetini ölçme imkânına da kavuşmaktasınız.
 
 Agario Private Server Oyunu Nasıl Oynanır?
 
            Oyun oynamak için yapılacak işlemler basit bir şekilde sıralanmaktadır. İlk olarak agario oyunu sitesine girmeniz ve kendinize bir nick belirlemeniz gerekmektedir. Daha sonraki aşamada seleckt a region bölümünden bölgenizi seçmeniz gerekir. Oyunda karakteriniz belli levellerden geçmez. Bu yüzden oyuna her girişinizde karakteriniz ve nickiniz sıfırlanacaktır.
 
            Yani oyuna her seferinde sıfırdan başlama olanağına sahipsiniz. Her geçen gün artan oynayıcı sayısı ile agario private server sadece mouse ya da klavye tuşları ile oynanabilir. Size zafer kazandıracak en önemli silahınızın Mouse olduğu oyunda amaç Mouse ile üzerinde isim yazmayan küçük parçaları toplayarak büyümektir. Yeterli büyüklüğe ulaşınca da sizden küçük üzerinde isim yazan parçaları da yiyerek gelişiminizi hızlandırabilirsiniz. Fakat büyürken dikkatli olun ve göze batmamaya çalışın
 
Agario Private Server Oyununda Grup Oluşturma
 
             İnternette oynanan oyunlarda tek, grup ya da bilgisayar ile oynanan pek çok oyun mevcuttur. İnternet üzerinden oynanan oyunlar arasında yer alan agario da bu oyunlardan biridir. Bu oyunda tek oyun oynayabileceğiniz gibi grup halinde oyun oynamanız da mümkündür.
 
             Grup halinde bu oyunu oynamak isterseniz, oyunu takım modunda oynamanız gerekiyor. Ancak takım modu sizinde tahmin edebileceğiniz gibi bir grup arkadaşlar ile bir araya gelinerek oyun oynama modu değil. Bu modda sizinle aynı renkte olan oyuncular lider tablosunda görünüyor ve aynı renkteki oyuncuların topladıkları puanlar yine bu tabloda görünüyor. Yani agar .io oyunu grup yardımıyla puan yükseltme oyunu olarak da nitelendirilebilir.
 
Oyunda Başarılı Olmak İçin Neler Yapılmalı?
 
            Agarabi agario oyununa nickinizi alarak dahil olmanın ardından hemen büyümeye çalışmalısınız. Fakat bu büyüme işlemini emin adımlarla ve dikkatli şekilde gerçekleştirmelisiniz. Öncelikle karakterinizi büyütmeye küçük parçacıkları yiyerek başlayın. Daha sonra agario private server düzleminde sizden küçük olan rakiplerinizin peşine düşün ve bu rakipleri yiyerek daha da gelişin.
 
            Bölünme için yeterli boyuta ulaştığınızda ise hemen bölünün çünkü bu işlem küçük rakipleriniz karşısında sizi avantajlı konuma getirecektir. Bu eğlenceli oyun agar.io oyun platformunda peşinden sürekli koştuğunuz halde yakalayamadığınız bir rakibinize ise parçalarınızdan birini göndererek ulaşabilirsiniz. Parça gönderme işlemini ise w tuşu sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Ve bu sayede gelişiminizi çok daha hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Site Adresi : http://agarabi.com/