Gelir belgesiz kredi kullanmak artık daha kolay. Çünkü günümüzde birçok banka, gelirini belgeler ile ispatlayamayan kişilere kredi imkânı sunmaktadır. Bu imkânlardan biri de Akbank tarafından müşterilerine sunulan gelir belgesiz kredi ürünüdür.
Çalışmayan kişiler veya çalıştıkları halde gelir elde ettiklerini belgeleyemeyenler Akbank’a kredi başvurusunda bulunabilirler. Bunun için ne yapmak gerekiyor ve hangi kanallar aracılığıyla müracaat edebilirsiniz yazımızda detaylandırdık.
Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.
Akbank Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu
Akbank müşterileri portföyünü genişletmek adına bir yenilik daha yaptı. Tüketicilere uygun faiz oranları ile gelir belgesiz kredi imkânı sunmaya başlayan banka, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere yardımcı olmaya başladı.
Özellikle gelir belgesine sahip olmayan ev hanımları ya da çalıştığı halde kayıtlarda görünmeden serbest çalışan vatandaşlar Akbank’ın sunduğu bu hizmetten kolaylıkla yararlanabilirler. Üstelik bu grupta yer alan kişilerden gelir belgesi gibi kefilde istenmeden finansman sağlanmaktadır. 20.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınız için Akbank’ın birçok bankacılık kanalını kullanarak başvuru yapabilirsiniz.
Mesaj yoluyla gelir belgesiz kredi başvurusunda bulunmak isteyenler, 4425’e Kredi yazıp ardından bir boşluk bıraktıktan sonra TC. kimlik numarasını yazarak SMS yollamalıdırlar. Mesaj bankaya iletildikten sonra gerekli incelemeler yapılır ve başvurunuzun onay alması halinde şubeye çağırılırsınız.
SMS Kredi uygulaması ile yapılan ihtiyaç kredi başvuruları için belirlenen üst limit 20.000 TL’dir. Ayrıca kredinin kullanılmasına izin verilen maksimum vade de 36 aydır. Bu nedenle 4425 SMS bankacılığı kanalıyla yapacağınız başvurularda en fazla 36 ay vade ile 20 bin TL çekebilirsiniz. GSM operatörü Avea ya da Vodafone olanlar ise 0532 750 25 25 numarasına mesaj atarak başvuru yapabilmektedirler.
Web kredi sayesinde online başvuru yapmak isteyenler ise bankanın internet şubesi olan Akbank Direkt uygulamasını kullanarak müracaatlarını iletebilirler. Bunun için bankada kayıtlı olan kişisel bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde yazarak, Akbank Direkt İnternet'e giriş yapmanız ve Kredi Başvurusu bölümünü kullanmanız yeterli olacaktır. Çünkü bu işlemin ardından banka, müracaatınızı incelemeye alır ve krediniz ön onaydan geçerse tarafınıza SMS yoluyla bilgilendirme yaparak, evraklarınızı şubeye teslim etmeniz istenir…
ATM’leri kullanarak ya da şahsen şubeye giderek de gelir belgesiz kredi başvurusu yapmanız mümkün. ATM’den başvuru yapmak için sırasıyla; Giriş tuşuna basına, menüden ihtiyaç kredisi başvurusu bölümünü işaretleyin, T.C. kimlik numaranız ile cep telefonu irtibat numaranızı girerek başvurunuzu tamamlayın.
Bu işlemin ardından bankanızın yapacağı incelemeler sonunda kredinizin onaylanıp onaylanmadığı SMS olarak verdiğiniz irtibat numarasına iletilmektedir. Diğer banka kartlarını kullanarak ATM’den kredi başvurusu yapmak için izleyeceğiniz yöntem farklıdır. Bunun için bankanın web sitesini ziyaret ederek, kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Son olarak ATM’lerden yapılan ihtiyaç kredi başvuruları için belirlenen üst limit 10.000 TL’dir.
Ayrıntılar için: http://www.akbank.com/tr-tr/urunler/Sayfalar/Subeye-Gitmeden-Kredi.aspx