Tüm ihtiyaçlarımızı, ihtiyaç duyduğumuz anda almak çoğunluğumuz için en mantıklısıdır. Yaz aylarında ihtiyaç duyduğumuzda şort ve tişört alışverişimizi, bahar aylarında ihtiyaç duyduğumuzda mevsimlik gömlek ya da diğer kıyafetlerimizi kış aylarında ihtiyaç duyduğumuzda ise ayakkabı ve bot alışverişimizi yaparız. Ancak üretici firmalar da sezonuna göre üretim yaptıkları için hangi ürünü tam zamanında almak istesek, o sezon o ürüne olan ihtiyaç genel olarak arttığından fiyatlar çoğunlukla yüksektir. Bu da bizim ekonomik ve keyifli bir alışveriş yapmamızın çoğu zaman önüne geçer. Biz de ihtiyaçlarımızı karşılamak için daha çok paraya ihtiyaç duyar ya da markaların o sezon için yapacağı kampanyaları beklemek zorunda kalırız.



Ancak ihtiyaçlarımızı, ihtiyaç duymadan önce, farklı sezonlarda almayı alışkanlık haline getirebilen insanlar, alışveriş yaparken hem daha çok tasarruf ederler hem de markaların sezon sonu ve sezon dışı kampanyalarından ve inanılmaz indirimlerinden yararlanma şansına sahip olurlar. Bu da yapacağımız alışverişler için harika bir taktiktir.



Gerçek Mevsimi Dışında Alınan Giyim Ürünlerinde İndirim Sebepleri

Her yeni sezona girildiğinde üretici firmalar bu sezon için üretim yaparlar ve satışı en çok olacak bu ürünlere sezonun normal fiyatlarını verirler. Bir önceki sezonun ürünleri ise bir an önce elden çıkarılmak istendiği için inanılmaz indirimlere uğrarlar ve fiyatlarında sezonlarındaki fiyatlara nazaran inanılmaz düşüşler yaşanır. Kış ihtiyaçlarımızdan olan ayakkabı ve botlar da bu kampanyalara dahil olan ürünler içerisindedir. Eğer yaz aylarında ya da bahar aylarında kışın ihtiyaç duyacağınız botu almak isterseniz kış sezonundaki fiyatının çok altında bir fiyata bu ürüne sahip olabilirsiniz.



Trendyol Black Sale Kategorisi ve Bu Kategoride Yer Alan Marka Seçenekleri

Trendyol, Türkiye’nin en büyük moda e-perakendicisi olarak “Herkes İçin Moda” sloganıyla hizmet vermekedir ve müşterilerinin “Trendy” olmaları yani modaya her zaman uyum sağlamaları için her zaman indirimli fiyatlar ve avantajlı fırsatlar ile müşterilerinin yüzünü güldürmeyi sürdürmektedir. Dağıttığı birçok indirim ve kampanya kuponu sayesinde Trendyol müşterilerine uygun fiyatlara alışveriş yapma imkanı sağlar ve birçok markanın büyük indirimler ile satılmasına ön ayak olur.



Trendyol Black Sale kategorisinde yer alan CAT, Kinetix ve Adidas gibi birçok büyük markanın ürünlerine siz de ile çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.