Yediden yetmişe, herkesin gönlünde taht kurmuş bir bebek Barbie. Kız çocuklarımız ilk oyuncakları olmasından çok daha fazlası aslında. Kız çocuklarınız gittikleri her yere Barbie bebeklerini götürmek, onunla uyumak, ona da yemek yedirmek ve hatta onunla beraber yüzmek istiyorsa en eğlenceli arkadaşlarını bulmuş demekler.
Barbie sizinle beraber aklınıza gelebilecek her yerde. Parkta aynı salıncağı paylaştığınız arkadaşınız, annenize sürpriz kek yaptığınız yardımcınız, size yüzmeyi öğreten yüzücü, hayvanları çok seven bir hayvan sever, her maceranıza dahil olan gerçek bir maceraperest. Bunların yanında Barbie artık okulda da sizinle beraber. Nasıl mı? Oyuncak bebeğinizi bunun için yanında taşımanıza gerek yok. Barbie kabartmalı okul çantaları sayesinde Barbie okulda da en yakın arkadaşın olmaya hazırlanıyor.

Üstelik hangi Barbie’yi istiyorsan, hangi model daha çok hoşuna gittiyse, hangi rengi daha çok sevdiysen istediğine ulaşman çok kolay. Tek yapman gereken karar vermek. Birbirinden farklı modellere dükkan dükkan gezmene gerek kalmadan tek bir dükkandan ulaşabileceksin. Hepsi Karakter Dükkanı sayesinde.

Sen okulda nereye gidersen çantan sırtında olduğu sürece Barbie de seninle beraber gelecek. Arkadaşların arasında Barbie’nin verdiği ışıltıyla göz kamaştıracaksın. Ayrıca, yine Barbie okul çantası ve setleri sayesinde yemek saatlerinde de Barbie beslenme çantan ile ışıltın herkesin dikkatini çekecek.

Ailelerimizin akıllarında oluşan soruları gidermek adına da şunu diyebiliriz ki, Karakter Dükkanı olarak en az sizin kadar çocuklarınızın sağlığını düşünüyoruz. Bu yüzden kaliteden, dayanıklılıktan, sağlıktan ve güvenlikten yana olan Hakan Çanta markasına güvenebilirsiniz. Karakter Dükkanı da marka seçimi olarak Hakan Çanta’yı tercih etmektedir.

Ayrıca, okul çantalarının kullanışını da değerlendirdiğiniz zaman çocuklarınız için en kullanışlı durumların farkına varacaksınız. Kolay ulaşımı sağlamak için tercih edilen fermuar sayesinde çocuklarınızın küçük kas gelişimleri de desteklenecek. Ayrıca çoğu çantanın 2 ya da 3 cepli olmasından dolayı çocuklarınız eşyalarını istedikleri gibi ayırabilir ve bölümlere yerleştirebilir olacak. Yanlarda bulunan fileler sayesinde de istedikleri içeceklerini çantalarına dökmeden taşıyabilecekler.

Birbirinden farklı model, desen ve tarzda Barbie okul çantalarına ve setlerine karakterdukkani.com adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yeni döneme mutlu başlamak en çok çocuklarımızın hakkı. Ayrıca, dönem nasıl başlarsa öyle devam eder. Çocuklarınızı en sevdikleri kahramanlar ile mutlu etmek sizlerin elinde.