4 Çocuk Babası olup 1973 Sulusaray kasabasında doğdu. İlk ve ortaokulu Sulusaray kasabasında tamamladı. Daha sonra Nevşehir merkezde bulunan kendi iş yerinde Serbest meslekle uğraşıyor. 

Doğduğum topraklara hizmet için gönül verdiğim Kasabam Sulusaray a hizmet için, gerekli istişareler sonrası yine gönül verdiğim AK Partiden aday adaylığını açıklamayı uygun gördüm. Yerel seçimlerin Ülkemiz Şehrimiz ve Sulusaray kasabamıza hayırlı uğurlu olması dileklerimle.



1976 Nevşehir doğumlu evli ve 2 çocuk babasıdır.
SAĞLAMKARDEŞ İskenderun İmam Hatip Lisesini okumuştur.
Halen esnaflık ile uğraşan SAĞLAMKARDEŞ, 15 yıldır ticaret faaliyeti içerisindedir.
Bir süre Nevşehir Büyük Birlik Partisi yönetiminde bulunan SAĞLAMKARDEŞ, aynı zamanda Merkez İlçe Başkanlığı görevini de üstlenmiştir.



1963 yılında Gülşehir’de doğdu. Karacaşar nüfusuna kayıtlı olan Başkanımız, ilk ve orta eğitimini Kütahya ve Bandırma’ da, Teknik Lise Eğitimini Eskişehir ve Nevşehir’de tamamladı. 1980 – 83 yılları arasında Erciyes Üniversitesi MYO’ nu bitirdi. Bu dönemler arasında 3 yıl gazetecilik yaptı. Askerlik hizmetine müteakip 1986 yılında PTT ye teknik personel olarak girdi.
 Kurum içerisinde birçok mesleki kurs, seminer ve eğitimlere katıldı.1989 yılında Ulaştırma Bakanlığı tarafından Almanya’ya görevli olarak gönderildi. Uzun yıllar mesleki dernek ve teşekküllerde Genel Merkez delegeliği ve il temsilciliği yaptı. 1992- 94 yılları arasında Azerbaycan Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğini bitirdi.
 1992 yılında Kamu Sendikacılığına Nevşehir Şube Başkanı olarak başladı. 3 dönem şube başkanlığı yaptıktan sonra Ankara da Genel Merkeze seçildi. Burada Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevinde bulundu. Bu dönem içerisinde Türk Telekom Genel Müdürlüğü APK Daire Başkanlığı’na geçici görev ile atandı. Sendikadaki görevleri esnasında ‘’ Özelleştirme’’ ve ‘’ Çalışma Hayatı’’ ile ilgili birçok yasanın şekillenmesi esnasında TBMM’ deki bazı komisyonlarda sivil toplum kuruluşları temsilcisi olarak çalışmalara katıldı.
 Gazete dergi ve bültenlere köşe yazıları ve makaleler yazdı. 2 yıl müddetince Ankara da Emek Platformu Uzmanlar Kurulu toplantılarına temsilci olarak katıldı. Konusu ile ilgili Bakanlara bizzat brifing ve Hizmete Özel raporlar verdi. Bakanlık nezdinde tertip edilen toplantılara konuşmacı olarak katıldı. Özelleştirme ve çalışma hayatına ilişkin 65 vilayette yüksek katılımlı konferanslar verdi.
 2002 yılında Sendikanın Genel Kuruluna yapılan müdahale sonucu bazı görevlerinden ayrılmak zorunda kaldı. Yeni bir sendikanın kuruluşunda bulundu. Genel Merkez Yöneticiliği yaptıktan sonra Nevşehir Türk Telekom da ki görevine tekrar geldi. 2006 yılında tekrar yurtdışına görevli olarak gönderildi. Belçika, Fransa, Hollanda ve İsviçre de temaslarda bulundu. Türk Telekom özelleştirmesine müteakip Kamu Hizmetlerine devam edebilmek için DHMİ Kapadokya Hava Limanı’na atandı. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçiminde Gülşehir de Belediye Başkanlığı’na seçilmiştir. 
Mustafa Dursun evli ve 3 çocuk babasıdır.


1964 Nevşehir Göre kasabası doğumlu olup Lise mezunu.
Evli ve 3 çocuk babasıdır.
Göre kasabasına Ak Partiden 2.Dönem Belediye Başkanı olarak hizmet vermektedir.

 

1972 yılında Derinkuyu’da doğdu. İlkokul tahsilini Derinkuyu’da tamamladıktan sonra orta ve lise tahsilini 1984-1992 yılları arasında Nevşehir İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.

Bir süre serbest çalıştıktan sonra 1993-1995 yılları arasında Milli Gençlik Vakfı Derinkuyu Temsilciliği’ni yürüttü. 1995-1997 yılları arasında vatani görevini Şırnak’ta yapan AKSOY, 1997-2001 yılları arasında Fazilet Partisi İlçe Başkanlığı’nı yürüttü. 2001-2008 yılları arasında Ak Parti ilçe Başkanlığı yaptı.

Halen ticaretle uğraşan Bülent AKSOY, evli ve üç çocuk babasıdır.



Uçhisar Belediye Başkanı Osman SÜSLÜ, 1968 yılında Uçhisar’da doğdu. İlköğrenimini Uçhisar’da, orta ve lise öğrenimini Nevşehir İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Niğde Üniversitesi Eğitim Yüksekokulu’nu tamamladıktan sonra sırasıyla; Kars, Nevşehir Özyayla, Uçhisar, Göreme ve Nevşehir Merkezde sınıf öğretmenliği ve idarecilik görevlerini yaptı. Sosyal Bilimler dalında lisans programını tamamlayan Başkan SÜSLÜ, eğitimcilik görevini yürütürken sendikacılık faaliyetleri içinde de yer aldı. Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı, Türkiye’nin en büyük kamu sendikası olan Memur-Sen İl Başkanlığı görevlerini uzun süre başarıyla yürüttü.     

          Eğitimci ve sendikacı kimliğiyle tanınan Osman SÜSLÜ, Nevşehir Halk Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini sendika başkanlığı görevi ile birlikte sürdürdü. Evli ve beş çocuk babası olan Başkan SÜSLÜ, Eğitimcilik ve sendikacılık görevlerinde edindiği 20 yıllık tecrübe ve birikimlerini Uçhisar Beldesi’nde hizmete dönüştürmek amacıyla girdiği 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde, AK Parti’den Uçhisar Belediye Başkanı olarak seçildi.



1955 yılında Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde doğdu. İlkokulu Ürgüp’te,  Lise eğitimini Nevşehir İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Erciyes Üniversitesi Yüksek İslam Enstitüsünü Kayseri’de tamamladıktan sonra İskenderun, Kırşehir, Kocaeli ve Çankırı'da idareci olarak görev yaptı. Daha sonra Ürgüp Türkan Diker İlköğretim okulunda öğretmenlik yaptı. Son olarak idarecilik yaptığı Ürgüp Lisesindeki görevinden 29 mart yerel seçimlerine AK Parti’den belediye başkan adaylığı için istifa etti. Evli ve 4 Çocuk babası olan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız İngilizce, Arapça ve Farsça biliyor.



Nuri Cingil, 1958 yılında Nevşehir’in Göreme beldesinde doğdu. Cingil, ilkokulu Göreme’de, ortaöğrenimini ise Uçhisar’da tamamladı. Ortaöğrenimini bitirip Nevşehir Sanat Okulu’na kayıt oldu ve 1976 yılında buradan mezun oldu.

1989 yılında, Kapadokya'da turizm faaliyetlerinin filizlendiği bir dönemde, doğup büyüdüğü Göreme'ye olan sevgisi nedeniyle bir otelcilik işletmesinin temellerinin atılmasına vesile oldu ve turizm sektöründeki iş hayatı aktif olarak başladı. İşletmenin kuruluşundan bu güne gelen yirmi yıllık meslek hayatında, turizm sorunları ile yakında ilgilendi ve birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldı.

İş hayatı ile birlikte, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, çeşitli mesleki, eğitim, kültür ve sosyal yardım kuruluşlarının oluşumunda ve yönetiminde değişik görevler yaptı. 1994-1998 yılları arasında Kapadokya'nın ulusal ve uluslararası alanda temsil edilmesinde faaliyet gösteren KAPTİD (Kapadokya Turizm İşletmecileri Derneği) derneğinde Yönetim Kurulu'nda görev aldı. Sonraki iki yıl boyunca Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi'nde Yönetim Kurulun'da çalışmalarda bulundu. 2001 yılından itibaren ise Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasında Turizm Meslek Komitesi Başkanı olarak görev aldı.

Aktif siyaset hayatı Ak Parti'nin kuruluşu ile başladı ve ilk olarak Ak Parti Göreme Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarını sürdürdü. 2004 yılı Genel Seçimlerin de Ak Parti’den İl Genel Meclis'ine Göremeli hemşerilerinin desteği ile seçildi ve beş yıl buradaki faaliyetlerine devam etti. İl Genel Meclisi Üyeliği yaptığı beş yıl boyunca Çevre, Bayındırlık, Turizm, Sağlık Komisyonlarında Başkan ve Üye görevlerinde bulundu. Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği gibi çeşitli kollarda aktif olarak faaliyetlerini sürdürdü. İl Genel Meclisi Grup Başkanı olarak tüm Nevşehir halkı için hizmet etmeye devam etti. Bu bilgi ve tecrübelerini sevdalısı olduğu Göreme ve Göreme halkı ile paylaşmak için 2009 yerel seçimlerinde Göreme Belediye Başkanlığı görevine talip oldu ve Göremeli hemşerilerinin desteği ile bu göreve getirildi.

Evli ve üç çocuk babası olan Nuri Cingil adaletin, birlikteliğin, çağdaşlığın ve hoşgörünün temsil edilmesi için, herkesin el ele, birlikte, ileriye baktığı bir Göreme için çalışmaları sürdürmeye devam etmektedir.


1969’da Ankara’da doğdu. İlköğretimi Nar’da Liseyi Nevşehir İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1988 yılında Nar kasabasında İmam Hatip olarak göreve başladı. 1995 yılında Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Fakültesini bitirdi. Diyanet Vakfı-Nevşehir Müftülüğü Vakıf Mütevelli Heyetinde etkinlikler organize etti. Camii ve Kur’an Kursları İnşaat çalışmalarında aktif görevlerde bulundu.

Şehir Plancılığı ve Konut Gelişim Alanları üzerine çalışmalarda bulundu, Nar Kasabası - Hacıbektaş Küllüğü mevkiinde 1. DERECE Doğal Sit alanı bulunan arazi üzerinde Koruma Amaçlı Mevzii İmar Planı çalışmalarını tamamladı. Kooperatif yönetimlerinde görev aldı.

Doğal depoculuk üzerine proje çalışmaları yaptı, ortağı olduğu işletmenin aktif olduğu dönemlerde 100’e yakın işçi çalıştırdı ve istihdam sağladı.

Nar Kasabasında çocuklar ve gençlere yönelik kültürel ve sosyal faaliyetler düzenlenmesinde aktif rol aldı. İhtiyaç sahiplerine yönelik yardım etkinliklerinde görev aldı.

Nar’ı çağdaş standartları yüksek bir belde haline getirebilmek amacıyla, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde NAR’a Belediye Başkanı seçildi.

Halen Nar Belediye Başkanı olarak görevini sürdüren Ali ERDOĞMUŞ evli ve 2 çocuk babasıdır.