Nevşehir’de kısa süre önce hizmete giren Caraone Cafe farklı konsepti, tüm özel günlerinize uygun olarak dizay edilmiş mekanı ile Nevşehir'de dikkatleri üzerine çekiyor.

Rahat ve Ferah Ortamıyla 
Özel Organizasyonlarınız İçin 
Caraone Cafe Hizmetinizde

YAŞAMINIZA KEYİF, KEYFİNİZE TAT KATIYORUZ...


Caraone Cafe, organizasyonlarınız için özel olarak hazırladığı;

Grup menüleri,
Uygun fiyatı,
Lezzetleri,
Bahçesi,
Geniş kapalı mekanı,
Çocuk parkı ile özel günlerinizde her zaman sizin istekleriniz doğrultusunda dilediğiniz gibi bir organizasyon gerçekleştiriyor.

250 kişilik kapasitesi ile kalabalık organizasyonlara ev sahipliği yapan Caraone Cafe, kaliteli hizmet anlayışı ve deneyimli personeli ile en mutlu günlerinizde sizlerin yanında unutulmaz anlarınıza imza atıyor.

    Caraone Cafe'de;

Doğum Günü,
Nişan,
Mevlüt,
Kına,
Gün Toplantıları,
Grup ve Kahvaltı Yemekleri,
Baby Shower,
İş Toplantıları,
Mezuniyet Kutlamaları
Nikah Sonrası Yemeği gibi özel günlerinizi ve organizasyon ihtiyaçlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Caraone Cafe Organizasyon Paketleri;

Kahvaltı Menülü Organizasyon Paketi
Köfte Menülü Organizasyon Paketi
Çocuklu Gruplara Hamburger Menülü Organizasyon Paketleri
40 - 45 Kişilik Grup Paketleri

Unutulmaz Organizasyonlar İçin Caraone Cafe'de Buluşalım...


Caraone Cafe, profesyonel ekibi ile sizlerin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri beklentilerinizin üzerinde bir kalite seviyesinde sunarak hizmet vermek üzere sizleri bekliyor.

Caraone Cafe & Restaurant işletmecisi Yasin Burunkaya; ''Kapadokya'nın en samimi, en içten, en yeni ve en güzel restorantı olan Caraone Cafe & Restorant gerek çalışan güleryüzlü garsonları, gerekse mutfağı ile sizlere en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Bu güzide restorant'ta Bayrak yemeği, Toplantı yemeği, grup yemeği, evlilik teklifi ve yemeği, doğum günü kutlaması ve diğer güzel günlerinizde yanınızda olup en iyi ve en kaliteli hizmeti sizlere vermeye Hazırız, Caraone Sizin, Tadını Çıkarın'' dedi.