Ortamın hoş koku ile dolması basit bir işlem olmayıp şirketinizin kurumsal kimliğini belirgin şekilde tanıtmada da faydalı olan bir durumdur. Ortam kokulandırma ile marka mesajınızı kalıcı ve kuvvetli şekilde iletebilirsiniz. Klasik pazarlama ve marka bilinirliğine farklı bir boyut, derinlik kazandıracaksınız. Markanız için özel imza kokular ile tüketicilerinizle özel bir iletişim sağlayacaksınız.
Ofisinize Özel Ortam Kokulandırma
Firmanız ile ön görüşme yapılır ve belirli tespitler neticesinde yüksek teknoloji ile hazırlanan özel kokular sizlere sunulur. Ofis kokusu laboratuvar aşamasından geçirilir. Sizlerin yorumları neticesinde özel imza kokusu hazırlanır. Firmanızın kendi kimliği ile özdeşleşen kokular ile kendinizi daha belirgin şekilde ortaya çıkarırsınız.
Kurumsal Koku Tasarımı ile Kötü Kokulara Son
Özel ofis kokuları ile büyük, orta ya da küçük ölçekteki firmaların kötü kokularına son verilmesi amaçlanır. Hijyen çözümleri konusunda sizlere alternatif çözüm yolları sunar. Kullanılan yüksek teknolojiler sayesinde özel kokular hazırlanır. İçeriğinde yüzde yüz saf bitkisel özler yer alır.
Hijyen ve Temizlikte Firmaya Özel İmzalı Ofis Kokuları
Şirketler, havaalanları, spor salonu merkezleri, geniş alanlar için mükemmel sonuç alınır. Bankalar, otomobil showroom, restoranlar günümüzde sıklıkla ofis kokusu özel tercihlerinde bulunurlar. Büyük firmaların ortamı daha güzel koktuğu gibi müşteriler üzerinde de etkisi büyüktür.
Profesyonel Ortam Kokulandırma Sistemleri
Kokusal pazarlama alanında herkesin tercih ettiği ve sağlıklı bulduğu yöntem, mikro difüzyon teknolojisidir. Sıvı formlarda olan aromalar, 1 mikrondan daha ufak partiküllere ayrılır ve ortama etkin şekilde yayılır. İleri cihazlar kullanılır ve teknoloji ile her türlü ihtiyaca yönelik hazırlanır.
Carpex Professional Kurumsal kokulandırma ve hijyen çözümleri ile talepleriniz doğrultusunda firmanıza özel kokulandırma sistemi yapılır. En doğru teknoloji sistemleri birleştirilerek firmalara özel ortam kokulandırma ürünleri. carpexkurumsal.comaçık veya kapalı alanlarda yer alan mekanlarınıza uygun özel ve hoş kokular. Koku üretmek özel bir iştir. Koku ile beraber bunun belirgin ve müşterileri çekecek şekilde etrafa yayılması ise büyük bir teknolojik işlemlerin neticesinde meydana gelir. Ofisinize güzel bir esinti sağlayın ve müşterilerinizi etkileyin.